2022.08.07.TomiSpark

Megépítették a világ talán legfurább esernyőjét

A The Q nevű csatorna házigazdája, szinte mindig kitalál valami elképesztően látványos dolgot, néha pedig egészen hasznos eszközöket képes kreálni, ezúttal viszont elég véleményes a dolog.

Az esernyők amilyen egyszerűnek tűnnek, akkora dilemma van velük, elvégre nem mindegy, milyen méretű, és mennyire strapabíró egy nagyobb szél esetén, ráadásul a tárolás is gondot okozhat, a rendezvényekre pedig manapság már nem szívesen engedik be a nagyobb verziókat.

Ez csak néhány probléma a sok közül, a The Q csatornáján például úgy vélték, az sem szerencsés, hogy az egyik kezünket teljesen lefoglalja az esernyő tartása, ezért terveztek egy bukósisakra emlékeztető változatot. „Szeretném megmutatni a PVC műanyagból készült kéz nélküli esernyő prototípusát. Lehet, hogy szükség van néhány módosításra, de az eredmény futurisztikus lett” – állt a hivatalos leírásban.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram