2023.06.03.TomiSpark

Vajon melyik iPhone éli túl a lépcsőházat?

Nem kevés olyan videó van az interneten, ahol a csúcstelefonok törésállóságát próbálják meg letesztelni, ám a TechRax csatornája ezt is elég extrém módon teszi.

Elég sűrűn csinált törésteszteket a TechRax, erre irányuló videóik közül mi azonban most azt emelnénk ki, ahol egy iPhone 14 Pro, valamint egy iPhone 13 telefont dobott le egy lépcsőházban a csatorna házigazdája, Taras Maksimuk.

A pontos eredmények kedvéért a videóban látjuk azt, ahogyan az igencsak drága mobilokat tokkal, illetőleg tok nélkül is ledobta a magasból.

Ami az eredményeket illeti, a képernyők szinte semennyire nem sérültek, a látottak alapján pedig a frissebb készülék elképesztően strapabírónak tűnt. Még úgy sem lett komolyabb baja, hogy nem volt rajta védőtok, az iPhone 13 azonban finoman szólva is viseltes lett. Ha valaki tehát ennek alapján akarna dönteni a két eszköz között, akkor nem kérdés, hogy melyiket kell választania.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram