2022.04.11.TomiSpark

Íme egy igazán menő unboxing videó

Az internet tele van a kicsomagolós videókkal, a népszerűségük pedig továbbra is töretlen. A legtöbben ruhacikkeket, vagy elektronikai termékeket mutatnak be, ám az alábbi felvételen egy méregdrága autóról van szó.

Az unboxing videókkal még mindig hatalmas nézettséget tudnak elérni az egyes tartalomgyártók, persze az változó, hogy éppen melyik platformon és milyen formátumban érdemes prezentálni a különböző termékeket. Láttunk már ezzel kapcsolatban sokféle dolgot, olyat viszont keveset, amit Ali AL-Hmoudi csinált. Az Egyesült Arab Emírségekből származó vlogger általában pokolian drága sportautókat szokott bemutatni a nézőinek, a YouTube-on pedig már több mint 2 millió feliratkozóval büszkélkedhet.

Nemrégiben az Instagramon és a YouTube Shorts videók között bukkant fel egy felvétel, melyen nemes egyszerűséggel egy Maserati MC20-at csomagolt ki.

https://youtube.com/watch?v=C0dg7QgDZxI
Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram