2021.12.29.TomiSpark

Ilyen lenne, ha mindenki a Google színeit használná

A Google ikonikus emblémája már gyakorlatilag minden ember agyába beleégett, főként mert napi szinten találkozhatunk vele. Íme egy elképzelés arról, hogy más népszerű márkák logói milyenek lennének a keresőóriás színeivel.

A keresőszolgáltatás ma már az életünk szerves részévé vált, sokaknak pedig a kezdőlapjaként is szolgál, ezért a cég logója rengetegszer kerül az emberek elé. Ezt a kaliforniai székhelyű vállalat is jól tudja, így az évek során egyre többször használta ki az ebben rejlő lehetőségeket.

Az ünnepi logókból is egyre több jön létre, ilyenkor a szokásos megjelenés helyett, valami egyedivel készülnek az alkotók. Sok esetben animálják ezeket, néha pedig játékokat is elrejtenek mögéjük, ha valamilyen fontos eseményt ünnepelnek vagy éppen megemlékeznek valamiről.

Francis Howard Vargas Youtube csatornájára egy egészen érdekes videó került fel, melynek készítője eljátszott a gondolattal, hogy az olyan ismert cégek, mint például a Huawei, a Colgate vagy a Ford, milyen logókkal jelenhetnének meg, amennyiben a Google által is alkalmazott, kék, piros, zöld és sárga színösszeállítást alkalmaznák.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram