2023.04.11.TomiSpark

Így törik össze a Samsung fenntartható anyagokból készült telefonja

Számtalan olyan tesztet láttunk már az interneten, ahol méregdrága okostelefonokat próbálnak meg tönkretenni, ennek a változatnak azonban nagyon is van értelme. Mutatjuk, miért!

Mai napig nagyon népszerűek az olyan videók, ahol egy telefont ledobnak nagyon magasról, áthajtanak rajta kocsival, esetleg valamivel darabokra szedik, vagy szimplán földhöz vágják. A felsorolás ráadásul nem is itt ér véget, hiszen még számtalan módszer létezik, az alábbi videón látható próbálkozásnak viszont nyomós oka volt.

Mivel a Samsung a Galaxy S23 széria esetében fenntartható anyagokat használt, így az Allstate Protection Plans arra volt kíváncsi, hogy ez mennyivel teszi sérülékenyebbé a telefont az elődhöz képest. Az S23-ban egyébként újrahasznosított üveget és műanyagot alkalmaztak, az viszont, hogy mennyivel lett tartósabb, főként attól függött, milyen szögben ért le, miután ledobták kettő méteres magasságból.

Érdemes megnézni a videót, annyit mindenesetre elárulunk, hogy a Galaxy S23+jól teljesített a képernyőre ejtés esetében, míg a Galaxy S23 Ultrán jóval kevesebb sérülés keletkezett minden tekintetben, mint a Galaxy S22 Ultrán.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram