2022.01.10.TomiSpark

Így készül a világ egyik legkisebb tévéje

Miközben a gyártók egymásra licitálva készítik el az egyre nagyobb képátlóval rendelkező termékeket, vannak még olyan őrültek, akik retró stílusú tévékre vágynak, ráadásul elég kis méretűre. Az alábbi videó azt is megmutatja, hogyan kell ezt elkészíteni házilag.

Az idei CES-en rengeteg új és innovatív okostévét mutattak be, annyira egyszerű és vagány azonban egyik sem volt, mint az alábbi eszköz.

A The Q névre hallgató csatorna 2017 óta működik az alkotók pedig rengeteg érdekes dolgot készítenek. Eszméletlen jó barkácsvideókkal rendelkeznek és elég sűrűn kerülnek fel olyan találmányok, melyekre egy átlagember talán sosem gondolt volna.

Csináltak már nagyon vagány kerékpárokat, a kólás dobozokat több módon is újrahasznosították, ezúttal viszont egy igazi régi vágású televíziót készítettek mini változatban. Bár azok az idők már elmúltak, amikor antennák lógtak ki a készülékekből, hangszóróból sem csak egy van már és az óriási kapcsolókat is eltűntek, volt olyan korszak, amikor ez szervesen hozzátartozott a tévékhez.

A csatorna most visszahozta ezeket az időket, megfelelő eszközökkel pedig akár magunk is készíthetünk hasonlót.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram