2022.01.02.TomiSpark

Így fejlődtek a Forza játékok 2005 óta

Hihetetlen gyorsan repül az idő, lassan már 17 éve annak, hogy megérkezett a Forza sorozat első kiadása az Xbox konzoljaira. A legújabb verzió 2021 végén jött ki, ennek alkalmából pedig készült pár videó, melyek az eddigi evolúciót hivatottak bemutatni.

2005 május 3-án került kiadásra, a Forza Motorsport, mely elég sikeres lett, végül nyolc változat készült belőle 15 év leforgása alatt, a versenypályákra koncentráló szimulátor mellett azonban a Horizonra is érdemes volt figyelni, amit 2012-ben tártak a közönség elé.

Utóbbi eddig 5 kiadást élt meg, a legutóbbi az előző esztendő végén érkezett meg, amire három évet vártak a rajongók. Többek között ez volt az oka annak, hogy jó néhány videó felkerült a YouTube-ra az újdonság miatt.

https://www.youtube.com/watch?v=MIZzMs-wQRk

Az alábbi alkotás is erről szól, a technikai fejlődés pedig itt is megfigyelhető, igaz ez a videó kizárólag a Horzion eddigi változataira koncentrál.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram