2022.04.10.TomiSpark

Hasznos termékek az autóhoz

Az autós kiegészítőknek számtalan formája létezik, némelyik pedig tényleg hasznos társunk lehet a mindennapok során. Mutatunk öt terméket, amin érdemes elgondolkodni.

Black&Decker 12V Flexi Auto - Autóporszívó:

Az autótakarítás a többségének általában nem okoz kellemes pillanatokat, mivel sokszor elég macerás a folyamat. Természetesen már erre is van megoldás, az autós takarítóeszközök közül pedig érdemes olyat választani, ami kompakt mérettel rendelkezik és elég sok helyre befér. Az alábbi termék pont ilyen, a Black&Decker márkája pedig a legtöbb esetben garantálja a kiváló minőséget. Kínálatukban több olyan porszívó is létezik, melyek kifejezetten a járművek tisztításához lettek kitalálva, de talán ez éri meg a legjobban. Noha van kisebb és egyszerűbb kézi porszívójuk, a motorjával kiemelkedik a többi közül, mivel az erőforrást a méretcsökkentés miatt egyedülálló módon a szűrőben helyezték el. 5 méteres kábelhosszával, 12,5W-s teljesítményével, 560 ml-es tarályával, valamint a 30 perces üzemidővel egy abszolút jó választás lehet azoknak, akik gyorsan és egyszerűen akarnak végezni a takarítással.

Ár: 14 890 – 20 219 FT között

Elérhető: Alza, Amazon, Euronics, HomeTools, MediaMarkt, Praktiker

Samsung vezeték nélküli autós töltő:

Az autóban való telefontöltésnek több módja is létezik, azonban ezek közül az egyik legkönnyebb, ha találunk egy többfunkciós eszközt, ami töltőként és tartóként egyaránt használható. A Samsung terméke egy olyan autós telefontartó, mely a vezeték nélküli töltéshez lett kitalálva. A gyártó elmondása szerint elég belehelyezni a készüléket, és hagyni, hogy végezze a dolgát, a saját mobiljaik esetében pedig tesztek alapján állítják, hogy akár 3mm vastag tokkal borítva is képes tölteni. Ami szintén jól hangzik, hogy nemcsak a Samsung cuccaival működik, mivel kompatibilis a vezeték nélküli töltést támogató Android és iOS készülékekkel is. A teljesítmény 9W, ugyanakkor érdemes megemlíteni, hogy nem mindent tud ennyivel tölteni, az iPhone esetében 7,5W, Qi-kompatibilis eszközöknél pedig 5W a maximum.

Ár: 16 990 – 18 990 FT között

Elérhető: Alza, Aqua, Amazon, Samsung (pillanatnyilag nincs készleten a gyártónál)

Transzmitterek: Baseus Car Charger/BT Hands-free Car Charger/C11 - USB Car Wireless Audio Adapter

Mivel a régebbi autók tervezésekor még abszolút nem gondoltak az okostelefonokra és egyéb kiegészítőkre, így jól jöhetnek azok az eszközök, melyekkel összekapcsolhatjuk a készülékünket és a járművünket. Az utóbbi hónapokban több ilyen terméket is volt szerencsénk tesztelni, így ezek közül pedig hármat is ajánlani tudunk. A Baseus gyártmányainak többsége például a megfizethető kategóriába tartozik, a minőségük azonban alacsony ár ellenére kiváló. A Car Charger névre hallgató kütyüben sem nem csalódtunk, mivel a gyártó egy kicsi és egyszerű eszközt hozott létre, amivel Bluetooth-kapcsolaton keresztül zenét hallgathatunk, vagy telefonálhatunk, de egy megfelelő kábellel töltőként is jól funkcionált.

A BT Hands-free Car Charger gyakorlatilag ugyanezt tudja, ugyanakkor itt már nem volt annyira szempont a helytakarékosság és a dizájn is jóval feltűnőbbre sikerült. Látványosabbak és nagyobbak kezelőfelületek, ugyanakkor dísznek sem volt utolsó.

Akinek viszont nem lenne szüksége ilyesmire és egy jóval egyszerűbb megoldással is beéri, annak ott van a C11 Audio Adapter. Tulajdonképpen egy rövid kábelről van szó, melynek egyik végén egy USB, a másikon pedig egy 3.5mm csatlakozó található. Ezt autóban, az utazások során, de otthon a számítógépeken és a TV-ken egyaránt hasznosíthatjuk. A TX módban hangot továbbíthatunk hangszórókra, vagy fej és fülhallgatókra, az RX feliratú kapcsolóval pedig fogadóként működik, így az autó hangszórójához csatlakoztatva is jól funkcionálhat.

Ár: 3990 – 8000 FT között

Elérhető: Smartdiszkont, Toktokok

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram