2022.01.25.TomiSpark

Autó okosítás feltűnően – BT Hands-free Car Charger

Továbbra is rengeteg olyan termék születik, melyekkel a régebbi járműveket tudjuk multifunkcióssá tenni. Legnagyobb részük ugyanazt tudja, ám valami pluszt mindegyik kap, hogy kitűnjön a tömegből. A legutóbbi teszttermékünk már a kinézetével is felhívja magára a figyelmet.

Az autós transzmitterek feladata továbbra sem változott. Mivel nem mindegyik jármű képes arra, hogy multimédiás tartalmakat kezeljen, sokan pedig nem akarnak azzal vesződni, hogy egy komplett új egységet szereljenek be, ezért áthidaló megoldásnak tökéletesek ezek a bluetooth-eszközök.

Erről korábban már értekeztünk egy másik cikkben is, főként, hogy máskor is kaptunk hasonló terméket. Ezúttal azonban ismét egy autós kütyüvel leptek meg minket, ami legyünk őszinték elég meglepő látványt nyújt. A legtöbb hasonló eszköz ugyanis alapvetően kis méretű, nem bonyolítják túl, így kifejezetten minimál stílust képviselve kevés fizikai gomb kerül rá.

Az alábbi termék ezeknek az ellentéte, ami elég meglepő, de mivel vannak, akik jobban szereti a feltűnőbb dolgokat, ezért lehet valakinek pont ez lesz a megfelelő választás. A csomagolás mérete eleve azt sejteti, hogy nem egy aprósággal van dolgunk és bár kapunk benne egy használati útmutatót is, a működtetéshez szükséges lépések jelentős része a doboz hátulján is megtalálható.

A termék egy nagyobb műanyagban volt, plusz egy zacskóban, melyhez egy audio kábelt mellékeltek, így akár USB nélkül is összeköthető egy másik eszközzel. Ami a csatlakozókat illeti, egyébként az AUX bemenet mellett két USB és egy memóriakártya olvasó található még rajta.

Ebben a transzmitterben talán a kijelző a legkülönlegesebb, amely egyúttal a nagy méretet is okozza. Ez ugyanis egy különálló rész, mely forgatható és állítható a flexibilis nyaknak köszönhetően, csatlakoztatás után pedig kifejezetten szép fénnyel világít. Ennél a résznél muszáj kiemelni, hogy a szivargyújtóba való applikáláskor érdemes némi erőt kifejteni, mert nem a legkönnyebben ment a helyére, cserébe viszont stabil maradt.

Ugyanez igaz volt a kijelzőre is, ami méretét tekintve akár hasznos is lehet, hiszen könnyebb leolvasni róla a lényeges információkat, valamint a rajta lévő gombok is könnyen kezelhetőek, ugyanakkor tényleg érdemes jól elhelyezni, mert van akinek zavaró lehet.

A fő gombbal a zenét és a telefonálást kezelhetjük, a felső kapcsolókkal váltani tudunk a számok között, az alsóval pedig a háttérfény színét tudjuk állítani. Utóbbi nagyon kellemes, és egész jól el lehet játszani vele, főként akkor akkor, ha valamelyik már zavarná a szemünket, ami pedig a gombokat illeti, ezek főleg vezetés közben tudnak nagyon hasznosak lenni.

A külsőre tehát lehet panasz, és az anyag minősége sem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog, ám a működését nem lehet kritizálni. Az eszköz rendelkezik Android, iOS, Google Assistant és Siri támogatással is, továbbá a leírás szerint egy Bluetooth 5.0 chippel a hatékony vezeték nélküli kapcsolatért, ami tényleg azt tudja amit ígér. Azonnal megtalálta a telefont és minden megfelelően működött.

Ehhez tegyük még hozzá, hogy a beépített zajszűrős mikrofon is úgy tette a dolgát, ahogyan azt kellett neki, így igazából tényleg csak a kinézet lehet az akadályozó tényező sokaknál.

Ár: 7990 FT

Ár/Érték: 10/7

A kütyüt köszönjük szépen a Smartdiszkontnak, ha esetleg szeretnétek megrendelni, akkor azt az alábbi linken tehetitek meg:

Megtetszett? Vásárold meg!
Webshop felkeresése
8
/10
Ár/érték
Összegzés

Bár a külseje jó néhány vásárló számára riasztó lehet, aki szereti a nagyobb méretű világítós kütyüket, ebben sem fog csalódni. Főként úgy, hogy ez a transzmitter elég hatékony, így tehát a 7990 forintos ár soknak tűnhet elsőre, igazából megéri, ha egy hosszú távú és áthidaló megoldást keresünk.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram