2022.05.13.TomiSpark

Elképesztően élethű lett a MotoGP22

Már a 2021-es kiadás is nagyszerűen sikerült a látvány tekintetében, a legújabb játék azonban még azt is felülmúlja. Erről nemrégiben egy kiváló videó került ki az internetre, ahol ultra magas grafikai beállításokkal láthatjuk a lényeget.

Szinte minden nagyobb sportágnak megvan a maga játéka, mely általában éves szinten jelenik meg, szezonokra bontva. Nincs ez másképp a gyorsaságimotoros-világbajnokság esetében sem, a fejlesztők pedig tényleg jó minőséget akartak elérni, ezért már az előző évben is az volt a cél, hogy a realizmus kerüljön előtérbe.

Ezt a vonalat tartották meg a 2022-es verzió esetében is, igaz igyekeztek a kezelhetőséget jobbá tenni, mivel sok kezdőt elriaszthatott, hogy rengeteg időbe telt kitanulni a játékot. A helyzet most sem lett egyszerűbb, de az Acadamy nevű játékmód rengeteget segít ezen, a grafikára pedig abszolút nem lehet panasz, amit a Joy of Gaming YouTube-csatornára feltöltött videó is kiválóan bizonyít.

A felvételen egy királykategóriás játékmenetet láthatunk, az ausztriai Red Bull Ringen.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram