2022.09.16.TomiSpark

Durva terheléses teszten járt a Samsung Z Fold 4

Azt tudjuk, hogy a hajtogatható telefonok többsége magas minőséget képvisel, de egyúttal azt is, hogy ez a technológia kissé még gyerekcipőben jár, némelyik darab pedig elég törékeny tud lenni. Az alábbi videóból kiderül, hogyan bírja a Samsung készüléke, ha összekenik, megkarcolják, sőt még meg is égetik!

Nem először csinálta végig Zack Nelson, a JerryRigEverything YouTube-csatorna vezetője azt a tesztüzemet, melyet az alábbi felvételen is megtekinthetünk. A videó készítője általában jelentős nézettségre tesz szert azáltal, hogy komoly igénybevételnek teszi ki a drága készülékeket, ezúttal pedig a Samsung Z Fold 4 volt soron.

A termékkel gyakorlatilag mindent megcsinált, amit alapvetően nem lenne szabad, először összekarcolta, majd nekiment egy vágóeszközzel, beszórta homokkal, de az öngyújtó és az erősebb ütések sem maradhattak ki a repertoárból.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram