2022.09.09.TomiSpark

Az XC60 Plug-in Hybrid hangjaiból készített zenét a Volvo

Egészen különleges reklámmal próbálja meg fiatalosabbá tenni autóját a márka amerikai importőre. Ehhez egy zenei producer, valamint az autóval keltett zajok adták meg az alapot, az eredmény pedig igazán érdekesre sikerült.

Az autókat rengeteg egyedi reklámmal próbálták már eladni, de a kreativitás alapvetően határtalan, így néha születnek új, és mondhatni elég meglepő dolgok. Ilyennel nemrégiben a Volvo USA szolgált, mely augusztus végén az XC60 Plug-in Hybrid modelljuket kísérelte meg többek között a belső anyagok, az egyes kezelőszervek, vagy éppen az ajtók hangjaival megismertetni, némi zenei alap segítségével.

Utóbbit a népszerű kanadai YouTube-személyiség, Andrew Huang szolgáltatta, aki zenei producerként is tevékenykedik, minden más hangot, pedig a járműből nyertek ki. Az Automotive News és a Jalopnik hírei szerint erre azért volt szükség, mert az Egyesült Államokban a márka egyik legkelendőbb autóját inkább az idősebbek veszik, valahogyan pedig a fiatalokat is szerették volna elérni. A videó gyakorlatilag magáért beszél.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram