2023.05.12.TomiSpark

Hiába akarták szétzúzni, mindent kibírt ez a szimulátoros kormány

A GSI Hyper P1-es kormánnyal megpróbáltak elég komolyan elbánni az alábbi videóban, ám az eszköz szinte teljesen épp maradt. Földhöz vágták, megrágták, még kalapácssal is ütötték, de így is működőképesnek bizonyult. Kell ennél jobb reklám?

Akik igazán komolyan szimulátoroznak, azok jól tudják, hogy a kormányok olykor elég nagy igénybevételnek vannak kitéve, az olyan minőségi termékek, mint a GSI Hyper P1, pedig általában nem olcsók. Az említett kormány konkrétan 1650 dollárért, vagyis átszámítva nagyjából 560 ezer forintért kapható meg, ami semmiképp sem mondható kevésnek.

Ennyi pénzért nyilván csak hosszabb távra vásárolunk, ha pedig már kiadtuk ezt az összeget, akkor elvárjuk, hogy ne csak a funkcionalitását tekintve legyen minőségi a kormány, hanem strapabíróra tervezzék. Ha bárki kételkedett volna ebben, akkor a Gomez Sim Industries Instagram-csatornája tett róla, hogy ez másképp legyen, mégpedig az alábbi videóval, ami magáért beszél.

A GSI Hyper P1 egyébként kilenc színvarációban kapható, köztük az egyéni változattal is, amikor mi magunk dönthetjük el, az egyes gombok és kapcsolók, milyen színezést kapjanak. Még az anyagminőségbe is beleszólhatunk, formáját tekintve pedig abszolút tükrözi a mai versenyautókban, főként együléses autókban látható kormányok trendjét.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram