2024.02.07.TomiSpark

Weben és mobilon is újratervezik a Copilotot

A Microsoft a Copilot alá gyűjtötte be az összes mesterséges intelligenciára alapuló eszközét, most pedig mindez frissített dizájnt kap, amit egy elég komoly reklámkampány keretein belül tudatnak az emberekkel. A redmondiak éppen a Super Bowl hetére időzítették ennek hirdetését.

Magyar idő szerint vasárnapról hétfőre virradóra rendezik meg a Super Bowlt, vagyis az NFL fináléját, ahol 2020 után ismételten a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers csap össze. A mérkőzést világszerte rengetegen követik a tévék képernyői előtt, az Egyesült Államokban pedig ez az érdeklődés hatalmas lehetőséget jelent a hirdetni vágyóknak is.

Bár a reklámidőért őrült összegeket kell kifizetnie az egyes vállalatoknak, néha megéri ezt bevállalni. A Microsoft azonban egy ideje nem élt ezzel a lehetőséggel, a Techcrunch szerint négy év után először indítanak reklámkampányt a Super Bowl hetében, amit természetesen a mérkőzés valamely szünetében is levetítenek majd. Hogy miért éppen most térnek most térnek vissza ezen a nagy eseményen?

Mert a Copilot kampányát egy ideje már jelentősen igyekeznek megtolni, most például egy új dizájnnal jelentkeztek, ami a webes és a mobilos változatra egyaránt vonatkozik. A Microsoft szerint letisztultabb megjelenést kaptak a chatbot válaszai, a Copilot pedig a javasolt kereséseket egy pörgethető sávon jeleníti meg nekünk.

A cég közleményében áramvonalasabb megjelenésről és érzésről beszéltek az új megjelenés kapcsán, egyúttal jelezték, hogy a Copilot mostantól több szerkesztési és készítési lehetőséggel rendelkezik a képek tekintetében. A Designer funkcióban például lehetőség lesz a létrehozott képek szerkesztésére anélkül, hogy el kellene hagyni a chatbotot, míg a Copilot Pro előfizetők szintén kilépés nélkül újragenerálhatják a képeket vagy átméretezhetik azokat.

Ezeken túl Yusuf Mehdi, a Microsoft marketingvezetője arról is szót ejtett, hogy érkezik a Designer GPT, amely egy „magával ragadóbb, dedikált vásznat” kínál majd a Copiloton belül, ahol a felhasználók „vizualizálhatják ötleteiket”.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram