2024.04.16.TomiSpark

Valós idejű keresési eredményeket tesztel a Threads

A Meta legfiatalabb közösségi platformja alapvetően továbbra is az X (korábban Twitter) egyik legfőbb riválisának számít, de általában véve még mindig nem ez a legjobb opció, ha igazán friss információkhoz akarunk jutni egy adott témában. Ezt a csorbát küszöbölhetik ki hamarosan az Engadget szerint.

Megjelenése óta rengetegen regisztráltak a Threads felületén, amely egészen tetszetős lett, de több szempontból is érezhető, hogy még gyerekcipőben jár a projekt és az X-hez képest azért vannak lemaradások.

Az egyik ilyen dolog a való idejű posztok és keresési eredmények mutatása, mivel a Meta alkalmazásának Neked szekciója továbbra is elég gyakran dob be több napja feltöltött posztokat, de a Követések sem mindig időrendi sorrendben adja be a bejegyzéseket.

Ha tehát a legújabb vagy legfrissebb hírekre és információkra vagyunk kíváncsiak, akkor nem biztos, hogy azokat könnyedén megtaláljuk a Threadsnél, ugyanakkor bizakodásra adhat okot azoknak, akik ezt keresik egy ilyen közösségi oldalon, amit a Threads felhasználója, Daniel Rodriguez osztott meg nemrégiben. Képernyőfotója alapján ugyanis tesztelés alatt áll egy olyan funkció, ami amely lehetővé teszi, hogy a találatokat frissesség szerint szűrhessük a kereséseknél, mégpedig a Top és a Legutóbbi gombokkal.

Ezt később a Threads vezetője, Adam Mosseri is megerősítette: „Elkezdjük tesztelni ezt egy kis létszámmal, hogy könnyebb legyen valós időben releváns keresési eredményeket találni” – idézte az Engadget Mosseri szavait. A képernyőfotón egyébként az látható, hogy az NBA Threads témánál jelentek meg az újdonságok, ami talán nem véletlen, hiszen az észak-amerikai profi kosárlabdaliga mérkőzéseihez hivatalosan elindítottak egy új funkciót még márciusban, erről ide kattintva olvashatnak az érdeklődők.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram