2023.12.21.TomiSpark

Valamit rosszul írtál le a Messengerben? Már utólag is javíthatod!

Egy vélhetőleg sokak által régóta várt újítás érkezett meg a Meta üzenetküldőjében. A Messengerben ugyanis már utólag is szerkeszthetők az elküldött szövegek, ami komoly javulás ahhoz képest, hogy eddig maximum törölni tudtuk az üzeneteket.

Lássuk be, a Messenger jelentősen megkönnyíti a másokkal való kapcsolattartást, azonban a mindennapi rohanásban rengetegszer előfordul, hogy figyelmetlenül küldünk el valamit. Lehet, hogy rossz helyre írtunk vagy olyasmit, amit nem kellett volna, de ennél is többször következik be, amikor szimplán helytelenül írjuk le az üzenetünket.

Egy ideje persze már megtehetjük, hogy visszatöröljük, amit elküldtünk, de alighanem sokan örültek volna egy egyszerűbb szerkesztési funkciónak. Ez most már elérhető lett, mégpedig a magyar nyelvű felület esetében is. Erre a 24.hu hívta fel először a figyelmet, azóta pedig rengetegen hivatkoztak már a portál cikkére, amelyben felvázolták, hogyan módosíthatjuk az elgépelt szövegeket böngészőből és az appban.

Előbbi esetében a szöveg melletti három pöttyre kell kattintanunk, ahol a törlést és a továbbítást is elérjük, de már a módosítás opciója is megjelenik. Ezt követően már csak javítanunk kell a hibáinkat, ezt megerősíteni a jobb oldali pipával és készen is volnánk. Amennyiben az alkalmazást használjuk, ott az eddigiekhez hasonlóan hosszan kell megnyomni az általunk küldött üzenetet, ott alul rányomni a Továbbiakra, majd felül a módosítást kell választanunk.

Ha valakinek ez a lehetőség nem jelenne meg, annak oka lehet, hogy a mindkét félnél való törléshez hasonlóan itt is csak néhány percünk van változtatni, továbbá a módosítást követően a beszélgető partner is látni fogja, ha belenyúltunk az üzenetbe, mivel a „Szerkesztve” felirat jelenik majd meg a szövegrész felett.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram