2022.09.18.TomiSpark

Újabb Ubisoft játékokkal bővül a Netflix

2021 végén váltak globálisan is elérhetővé a játékok a népszerű szolgáltató kínálatában, azóta pedig fokozatosan egyre több cím jelenik meg náluk. Most éppen a Ubisofttal kötött megállapodásukról számoltak be.

A tavalyi évben jelentek meg a játékok a Netflixnél, hogy a szórakoztatást a maximumra tolják, igaz első körben még elég szűkösek voltak a lehetőségek, és kizárólag a mobilokra voltak elérhetők a plaformról elérhető címek.

Utóbbi azóta sem változott, ám ettől függetlenül egy fontos hírről számolhattak be a napokban. A szolgáltató ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy egy új Assassin's Creed játék és két másik mobilos cím elkészítésében is együttműködik a Ubisoft vállalatával közleményük, valamint a Variety hírei szerint.

Fotó: Netflix

Az újdonságok a közeljövőben reklámok és házon belüli vásárlások nélkül lesznek elérhetők az előfizetőik számára. Az említett másik két játék esetében elárulták, hogy a népszerű Valiant Hearts folytatásáról van szó The Great War néven, továbbá The Mighty Quest for Epic Loot újabb verziója is itt jelenik majd meg.

Mindhárom mobiljáték 2023-ban lesz elérhető a Netflixen a hivatalos közlemény szerint. „Nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk a Ubisofttal, melynek sikerei páratlanok a rajongók számára emlékezetes világok létrehozásában. Ez a partnerség exkluzív hozzáférést biztosít tagjainknak a legizgalmasabb franchise-ok esetében, miközben továbbra is nagyszerű mobiljátékok katalógusát építjük tagjaink számára világszerte” – mondta el Mike Verdu, a Netflix játékokért felelős alelnöke.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram