2021.11.04.TomiSpark

Már játszani is lehet a Netflixen

A népszerű streamingszolgáltató terjeszkedni szeretne, ehhez pedig a videójátékok piacát választották. Egyelőre még csak mobilról lehet elérni a játékokat, de már Magyarországon is lehetőségünk van erre.

Alapvetően nem meglepő, hogy a nagy vállalatok további piacokat szeretnének meghódítani és minél több felhasználót elérni, az viszont változó, milyen lépéseket tesznek ennek érdekében. A Netflix a sorozatokról és a filmekről szól, a nagyszerű szolgáltatást viszont november elejétől kezdve már nem csak ezekért éri meg felkeresni.

Ha valaki kikapcsolódásként játszani szeretne, akkor már ezt is megteheti az applikáción keresztül. Korábban is arról szóltak a hírek, hogy nyitni szeretne ebbe az irányba a Netflix, a terveiket pedig nemrégiben megvalósították. Fontos azonban leszögezni, hogy a választék jelenleg még elég kicsi.

A The Verge beszámolója szerint öt játék érhető el, ezek a Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, a Shooting Hoops, a Card Blast és a Teeter Up. Kezdetben ezeket Androidról lehet elérni, de hamarosan jön az iOS verzió is, ami pedig pozitívum, hogy a használatához csak a sima előfizetésre van szükség és még így is reklámmentes marad.

Egy ideje már tesztelték a most bevezetett szolgáltatást, Olaszország, Spanyolország és Lengyelország területén, a jövőre nézve pedig mindenképpen jó hír, hogy már az Oxenfree cég fejlesztői is nekik dolgoznak.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram