2021.11.04.TomiSpark

Már játszani is lehet a Netflixen

A népszerű streamingszolgáltató terjeszkedni szeretne, ehhez pedig a videójátékok piacát választották. Egyelőre még csak mobilról lehet elérni a játékokat, de már Magyarországon is lehetőségünk van erre.

Alapvetően nem meglepő, hogy a nagy vállalatok további piacokat szeretnének meghódítani és minél több felhasználót elérni, az viszont változó, milyen lépéseket tesznek ennek érdekében. A Netflix a sorozatokról és a filmekről szól, a nagyszerű szolgáltatást viszont november elejétől kezdve már nem csak ezekért éri meg felkeresni.

Ha valaki kikapcsolódásként játszani szeretne, akkor már ezt is megteheti az applikáción keresztül. Korábban is arról szóltak a hírek, hogy nyitni szeretne ebbe az irányba a Netflix, a terveiket pedig nemrégiben megvalósították. Fontos azonban leszögezni, hogy a választék jelenleg még elég kicsi.

A The Verge beszámolója szerint öt játék érhető el, ezek a Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, a Shooting Hoops, a Card Blast és a Teeter Up. Kezdetben ezeket Androidról lehet elérni, de hamarosan jön az iOS verzió is, ami pedig pozitívum, hogy a használatához csak a sima előfizetésre van szükség és még így is reklámmentes marad.

Egy ideje már tesztelték a most bevezetett szolgáltatást, Olaszország, Spanyolország és Lengyelország területén, a jövőre nézve pedig mindenképpen jó hír, hogy már az Oxenfree cég fejlesztői is nekik dolgoznak.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram