2022.02.10.TomiSpark

Tovább fog késni a Spotify HiFi szolgáltatása

Jó ideje ígérik már a svéd vállalat részéről, hogy hamarosan megérkezik a magas minőségű zenelejátszás. Ennek indulásához azonban még mindig nem tűztek ki pontos időpontot és a cégvezető szavaiból illetően még egy darabig biztosan nem is fognak.

A népszerű streaming szolgáltató még 2021-ben megüzente a felhasználói számára, hogy már nem kell sokat várni a HiFi minőségű lejátszásra ám a premier dátumát akkor és azóta sem közölték. Ezzel kapcsolatban az idei év elején adtak ki egy közleményt, melyben megerősítették, hogy mennyire fontos számukra a fejlesztés, viszont nyíltan kimondták, hogy egyelőre nem tudnak többet mondani erről.

A HiFi lejátszás esetében veszteségmentes hangfájlokról van szó, a nagyobb és ismertebb szolgáltatók közül pedig már csak a YouTube Music és a Spotify maradt adós ennek bevezetésével, de utóbbitól mindennél jobban várja a közvélemény. A legutóbbi hírek arról szóltak, hogy további fejlesztésekre van szükség, ám a 9to5Mac információ szerint más állhat a háttérben.

A portál értesülései szerint a Spotify vezetője, Daniel Ek a befektetőiknek tartott előadás során árult el részleteket, itt pedig arról beszélt, hogy valamilyen engedélyezési folyamat gátolta meg őket a munkájukban. Ek állítólag azt is elmondta az eseményen, hogy folyamatosan tárgyalásban állnak a partnereikkel, de azt ő sem tudta megmondani, ez mennyi időt fog igénybe venni.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram