2022.01.10.TomiSpark

Senki sem tudja mikor jön a Spotify új fejlesztése

A népszerű streaming szolgáltató már tavaly bejelentette, hogy nem kell sokat várni a HiFi minőségű lejátszásra ám a premier dátumáról továbbra sem tudni semmit. Ezen a cég legutóbbi közleménye sem segített, melyet a témával kapcsolatban tettek közzé.

A HiFi lejátszás lényege, hogy veszteségmentes hangfájlokról beszélhetünk, vagyis olyanokról, melyeknek a hangzását elvileg nem lehet megkülönböztetni az eredeti stúdiófelvételhez képest, a fájlok pedig nem veszítenek adatokat. Ezt a lehetőséget a legtöbb ismert platform már felkínálja a felhasználóinak, az Apple például különösen büszke erre, így ez egy jó nagy lemaradás a Svédországban alapított szolgáltató számára.

A Spofity ugyan bejelentette még 2021 februárjában, hogy jön a saját verziójuk, ám erre még mindig várni kell, ráadásul azaz üzenet sem volt sokkal megnyugtatóbb, melyet a vállalat nemrég közzétett.

„Tudjuk, hogy a HiFi minőségű lejátszás fontos a számotokra. Mi is így gondoljuk, ezért izgatottan várjuk, hogy a jövőben Spotify HiFi élményt biztosíthassunk a prémium felhasználóink számára. Megosztani valónk viszont egyelőre még nincs az bevezetés részleteiről.”

Ez tehát annyit jelent, hogy a YouTube Music mellett már csak ők maradtak a nagyok közül, akik maximum mp3 minőséget tudnak kínálni az embereknek. Az Appleinsider információi szerint a Spotify továbbra sem adott ki információt arról, hogy mikor lesz változás, állítólag tovább szeretnének dolgozni a funkción, ezért módosítottak az eredeti ütemterven.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram