2023.08.23.TomiSpark

Rakjunk össze két iPhone-t és próbáljuk ki milyen egy Samsung

A címben leírtak a Samsung egyik reklámjára utalnak, mivel a koreai cég időnként szeret odaszúrni riválisának a hirdetésekben. Nemrégiben a Try Galaxy révén tették lehetővé, hogy az Apple felhasználói saját készülékükön teszteljék, milyen lenne egy Samsungot használni, most viszont azokra is gondoltak, akik az összehajtható telefonok élményére kíváncsiak.

Nem újdonság, hogy az Apple és a Samsung egymást piszkálja a hirdetések során, utóbbi ráadásul előszeretettel viccelődik azon, hogy bizonyos megoldásokat csak jóval azután kapnak meg az iPhone-ok, hogy ők már bemutatták azokat. Ehhez hasonló trollkodás volt, amikor tavasszal elindították a Try Galaxy nevű weboldalt, amit egy QR-kód beolvasásával lehet elérni. Itt a szkennelést követően a képernyőn lévő utasításokat kell követni, majd a weblapot kitesszük a kezdőképernyőre, megnyitjuk és már készen is vagyunk.

Ezt követően az Android 13-ra épülő One UI 5.1 szoftver demóját láthatjuk, ahol tulajdonképpen kipróbálhatjuk, mennyire kényelmes számunkra ez a rendszer. Ezen csavartak egyet a Samsungnál, mivel az alábbi fotók tanulsága szerint két iPhone-t egymás mellé téve tesztelhetjük, milyen egy hajtogatható okostelefon.

Fotó: Samsung

Ezzel ugyanis továbbra sem rendelkezik az Apple, amit ki is használtak a riválisnál. Állításaik szerint két egymás mellé rakott és szinkronizált telefonnal megnézhetjük, hogyan mennek a dolgok egy kihajtott Samsung Galaxy Z Fold készüléken. A 9To5Google szerint ez úgy működik, hogy egyszerűen a megjelenített tartalom felét látjuk az egyes kijelzőkön, így kiadva egy teljes képet a One UI 5.1.1-ről.

A látottak magában foglalják a Quick Share és a Samsung Health fitneszcsomag kipróbálását, a Galaxy Z Flip és Fold FlexCam módjának felfedezését, amely kihasználja a belső és a külső kijelző előnyeit is, a lehetőség pedig 20 nyelven, többek között magyarul is elérhető a portál beszámolója alapján.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram