2024.05.06.TomiSpark

Pénzt kaphatunk a Threads-posztokért

A Meta igyekszik minél jobban felvirágoztatni az X (korábban Twitter) riválisaként létrehozott platformját, ennek érdekében pedig most egy bónuszprogramot indított, amelyen belül konkrétan pénz illeti meg a felhasználókat a feltételek teljesülése esetén.

Nemrégiben már az Instagram Súgóközpontjában is megjelentek a részletek azokról a bónuszokról, amivel az üzleti és tartalomkészítői Instagram-fiókok bevételt tudnak szeretni a Threadsen keresztül. Az Engadget szerint a kifizetések egy új, kizárólag meghívásos bónuszprogram részeiként érhetők el, amely azokat az alkotókat jutalmazza, akik a Meta legújabb alkalmazását használják.

A súgóban leírtak szerint a Threads posztjainak teljesítménye alapján vagy pedig a közzétett bejegyzések száma szerint lehet pénzhez jutni, de a portál szerint nagyon úgy tűnik, hogy a bónuszok konkrét feltételei minden egyes alkotóra egyénre szabottak. A program egyelőre kis léptékű erőfeszítésnek tűnik és a vállalat szerint ez még csak tesztelés alatt áll.

A Threads egyik képernyőfotója szerint akár 5000 dollárt is felajánlhatnak a 10 ezer vagy annál több megtekintést elérő posztokért, de ez egyébként nem áll távol tőlük. Előfordult már, hogy a Meta pénzt ajánlott a Facebookon és az Instagramon való Reels videók posztolásáért.

A Threads egyébként tavalyi indulása óta folyamatosan növekszik, és már több mint 150 millió havi felhasználója van - árulta el Mark Zuckerberg a múlt héten. A Facebook alapítója azt találgatta, hogy az alkalmazás egy nap a vállalat következő egymilliárd felhasználóval rendelkező platformja lehet, bár valószínűleg több évbe telik, mire elérik ezt a mérföldkövet.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram