2023.04.14.TomiSpark

Májusban indul az HBO Max és a Discovery+ utódja

Ahogyan arra számítani lehettett az új, összevont szolgáltatás a Max nevet kapja. A friss brand elsőként az Egyesült Államokban kerül bevezetésre a Warner Bros Discovery közleménye szerint.

Tavaly óta több információ is megjelent ezzel kapcsolatban. 2022-ben ugyanis a Warner Bros Discovery részéről egyértelművé tették, hogy összevonják a hozzájuk tartozó streaming platformokat, hogy valami sokkal grandiózusabbat hozzanak létre.

Ennek megfelelően egybeolvad tehát a Discovery+ és az HBO Max, a névválasztáson pedig nem gondolkodtak sokat, simán Max lesz. Erről már decemberben tudni lehetett , most viszont hivatalos megerősítés érkezett ezzel kapcsolatban.

A cég beszámolója szerint május 23-án az USA-ban megszűnik az HBO Max, helyét pedig az újdonság, vagyis a Max veszi át, ami háromféle csomagot kínál az előfizetőknek, illetőleg biztosítottak arról mindenkit, hogy havonta durván 40 új tartalom lesz látható a platformon.

Fotók: Warner Bros Discovery

Ezt 9,99 dollárért, esetleg éves szinten 99,99 dollárért érhetik el az amerikaiak legolcsóbban, amiért két készüléken fogyaszthatják a tartalmakat egyszerre a felhasználók, de reklámok mellett. Ennél valamivel drágább az a csomag, amit havonta 15,99 dollárért lehet beszerezni, vagy évente 149,99 dollárért, ami a fentebb említetteknél annyival jobb, hogy reklámoktól mentes és 30 tartalmat tölthetünk le egy hónapban.

A legdrágább verzióban havi 19,99 dollárért vagy évi 199,99 dollárért már párhuzamosan négy eszközt tudunk használni, reklámok nélkül, miközben a felvételeket 4K-ban élvezhetjük, Dolby Atmos hanggal és 100 tartalmat is letölthetünk. Azt persze le kell szögezni, hogy ezek még az USA-ban értendő árak, de a csomagok várhatóan hasonlóak lesznek itthon is, amikor majd megtörténik az átállás. Utóbbi 2024-re várható.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram