2022.12.05.TomiSpark

Rémesen egyszerű nevet kaphat a Warner Bros. Discovery streaming szolgáltatása

Az HBO Max és Discovery+ összeolvadásából jön majd létre a cég legújabb platformja, melynek neve egyelőre még mindig talány, most azonban megjelent pár pletyka ezzel kapcsolatban.

Már jó ideje tudni lehet, hogy komoly változások állnak be hamarosan a Warner Bros. Discovery háza táján, mivel az HBO Max megszűnik hivatalosan, akárcsak a Discovery+, továbbá annak sportos változata, az Eurosport Player is.

Utóbbi a vállalat által már néhány éve birtokolt sportcsatorna saját streamingje volt, amivel kapcsolatban az előfizetők néhány hete már megkapták a hivatalos leveleket, amelyekben arról tájékoztattak mindenkit, hogy az EurosportPlayer.com és az Eurosport Player alkalmazás megszűnik. Egyúttal az is kiderült, hogy a tartalmak az Eurosport saját alkalmazásában valamint a hivatalos weboldalon továbbra is elérhetők hazánkban, ez pedig csak az egyik fontos változás.

Jövőre ugyanis érkezik az új platform, ami a fentebb felsorolt szolgáltatásokat összegzi majd és papíron új szereplő lesz a piacon. Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, ennek megjelenése tavaszra várható, az elnevezésről viszont egészen mostanáig semmilyen konkrétumot nem lehetett tudni.

Fotók: HBO/Discovery

Habár hivatalos információ erről még mindig nem jelent meg a CNBC információi szerint az egyesítés után az újdonság simán csak Max néven futhat. Amennyiben ez igaz, akkor ezzel tulajdonképpen az HBO Max márkajelzésének azonnal felismerhetőbb részét dobnák el.

Állítólag a Warner Bros. szóvivője a CNBC-nek elmondta, hogy a vállalat még tárgyal a névről. A döntést azonban viszonylag hamar meg kell hozniuk, mivel az egyesített streaming szolgáltatást hamarosan szeretnék elindítani, de elviekben a cég ügyvédjei több névről is tárgyalnak a háttérben.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram