2022.04.30.TomiSpark

Magyarországon is elérhető lesz a PlayStation Plus legnagyobb csomgja

Bár a bejelentés után úgy tűnt, hazánkban nem lehet majd igénybe venni a Premium funkcióit, néhány napja kiderült, hogy itthon is teljeskörűen kiszolgálják a felhasználókat.

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a Sony március végén jelentette be, hogy megújítja a PlayStation Plus szolgáltatást. Ez már korábban is létezett, ám mivel a cég nem szeretne lemaradni a Microsoft által birtokolt Xbox Game Pass mögött, így lépniük kellett.

Bár korábban több helyen is arról pletykáltak, hogy egy vadonatúj szolgáltatást indítanak el, végül a Plus került továbbfejlesztésre. Az új előfizetési formák egészen kecsegtetően hangzottak elsőre, a magyar felhasználók számára viszont nem volt túl jó hír, hogy az Essential, az Extra és a Premium opciók közül utóbbi csak azon országokban vált elérhetővé, ahol korábban a PlayStation Now is jelen volt.

Mivel Magyarország nem volt ezen a listán, ezért a PlayStation Plus Deluxe lett a legdrágább csomag, most azonban frissítés érkezett ezzel kapcsolatban. A hivatalos blogon található bejegyzés szerint már a mi országunk is rajta van az integrációs listán, amivel a Premium 120 euróért cserébe mindent elérhetünk, és teljes körű szolgáltatásban lehet részünk.

Az új Plus a legtöbb helyen már június elején elindul, Európában viszont néhány hetet még várni kell majd ezután, az indulás dátuma ugyanis június 22 az öreg kontinensen.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram