2023.12.26.TomiSpark

Különös játékra hív minket a Google

Közeledik az esztendő vége, amelyben a keresőóriás 25. születésnapját ünnepelhette, ezt pedig szerették volna stílusosan lezárni. Ezúttal azonban nem egy újabb különleges emblémával készültek, hanem egy olyan kvízzel, amiben főként a trendekben jártasok lehetnek igazán sikeresek.

2023 lassan lezárul és átfordulunk 2024-re, előtte azonban a Google visszatekintett arra, hogy idén ünnepelték a cég létrejöttének 25. évfordulóját, amely igazán különleges volt a számukra, egyúttal úgy érezték, itt az ideje nosztalgiázni egy kicsit.

Aki esetleg kíváncsi a kereső történetére és arra, hogyan is alakultak ki a különleges ünnepi emblémák, azok ide kattintva érhetik el erről szóló cikkünket, alább viszont egy olyan nyolc kérdést tartalmazó kvízjátékról van szó, amelyben tesztelhetjük tudásunkat a trendekkel kapcsolatban. A Google ugyanis összeszedte a legkeresettebb dolgokat a Trends szolgáltatás indulása óta eltelt időtől számítva, nekünk pedig ki kell találnunk, hogy az témákban, mire voltak a legtöbben kíváncsiak mostanáig.

Ezekben többek között olyan kérdésekre kell tudnunk a választ, mint hogy melyik a legtöbbet keresett pizza stílus, melyik félidőben tartott műsorra keresnek rá a legtöbben az Egyesült Államokban, vagy éppen arra, hogy melyik volt a legkeresettebb emoji?

Ha pedig ezekkel gyorsan végeznénk, a móka nem áll meg, mivel a searchplayground.google webhelyen egy további játék keretein belül felfedezhetjük az elmúlt 25 év legkeresettebb emberét, helyét és pillanatát.

Fotók: Google

Itt annyi a dolgunk, hogy az oszlopban található karaktereket kell megkeresnünk a mozgatható képen az emberek, állatok és tárgyak sokasága között, a megfejtések pedig mind azokra a személyekre vagy egyéb más dolgokra utalnak, amire a legtöbben voltak kíváncsiak a Google-nél.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram