2022.01.18.TomiSpark

Konkurenciát kapott a TikTok

A rövid videókra épülő szolgáltatások már a kínai vállalat applikációja előtt is léteztek, ehhez elég csak a Coub vagy az egykori Vine platformokra visszagondolni. Nemrégiben viszont megjelent egy alkalmazás, amely úgy tűnik okozhat némi fejfájást a ByteDance vezetőinek.

Ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, komoly átalakításon ment keresztül az előző év végén a ByteDance nevű vállalat. Hozzájuk tartozik a TikTok, melynek népszerűsége egyelőre töretlen és folyamatosan növekszik a felhasználók száma, sokaknak már a mindennapok részévé vált az applikáció.

A kínai cég igyekszik minél jobban védeni és a lehető legjobban fejleszteni a fő termékét, a munkájuk pedig idáig sikeresnek bizonyult. Mindenre viszont ők sem számolhatnak, amit jól bizonyít a Hover nevű app. Utóbbi a gaming szegmensére igyekszik koncentrálni, mégpedig elég ügyesen, az alkotók ugyanis rájöttek, hogy a TikTokon talán túl sok kategória jelenik meg, így az egyes területek nem kapnak elegendő figyelmet.

A Hover tulajdonképpen erre kínál megoldást, miután itt kizárólag streaming és gaming tartalmat találhatunk rajta. A felépítése is ennek megfelelő, mert bár külön effektek még nincsenek és zenét sem tudunk annyira könnyen hozzáadni a videókhoz, minden egyéb dolog megvan, ami ezen a területen jól jöhet.

Forrás: Medium

Lehetőség van arra is, hogy a saját konzolunkról töltsünk fel tartalmat közvetlenül, valamint külön kiemelés jár azoknak, akik éppen élő közvetítést csinálnak, így azok is esélyt kapnak, akik kisebb követőszámmal rendelkeznek.

Ahogy a TikTok és sok más közösségi média platform esetében, úgy itt is az érdeklődésünknek megfelelően kapjuk egy idő után a videókat, itt is van lehetőség a reakciókra vagy a kommentekre, de a nyereményjátékok vagy az egyéb közösséget építő események sem maradnak el a Medium beszámolója szerint.

Bár valószínűleg még sok dologban fog még változni a Hover a jövőben, az biztos, komoly potenciál van benne, főként mert az igazi gamerek könnyen otthonosan érezhetik magukat, a felhasználók számár látva pedig már most is erős bázissal rendelkeznek.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram