2023.09.22.TomiSpark

Kígyó módjára eheted meg a lejátszási listákat a Spotify-ban

Ha szerettétek a Snake nevű játékot a Nokia régi telefonjain, akkor ezt nem szabad kihagyni! A Spotify sok más platformhoz hasonlóan időnként elrejt néhány húsvéti tojást, a legutóbbi pedig sokak számára okozhat nosztalgikus pillanatokat.

A Snake igazi legendává vált az évek során, amire nagyszerű bizonyíték, hogy a közelmúltban több helyen is új formában jelent meg, így például a Google-ben is megtalálható. A kígyós játék sikerességét az egyik legismertebb zenei streaming szolgáltatás is szerette volna kihasználni, így idén a Spotify-ban is megjelent a Creative Bloq cikke szerint.

A szolgáltatónak egyébként nem az első ilyen húzása, a Spotif Mania szerint korábban már volt a Star Wars, a Stranger Things, a Nyan Cat, a Pride, de még a karácsony tematikáját is feldolgozó húsvéti tojása, most pedig a Snake volt soron.

Fotó: Singhal Sharmila - X

Ahogyan az alábbi videóban is látszik, egy ideje már ott van a lehetőség a játékra, amit egy adott lejátszási listából tudunk előhívni, amennyiben a három pöttyre nyomunk rá, ott pedig legalul az Eat this Playlist lehetőséget kell megkeresnünk. Ezt megnyitva az albumok borítóit láthatjuk véletlenszerűen elhelyezve a képernyőn, a mi dolgunk pedig az, hogy ezeket felfaljuk és ezzel begyűjtsük.

Minden sikeres gyűjtésnél új színt kap a háttér, a végén pedig megkapjuk a pontszámunkat. Ha tehát valaki aktívan használja a Spotify alkalmazását és szeretné elütni az időt egy igazi klasszikussal, az mindenképp próbálja ki a játékot, amíg még elérhető.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram