2024.05.12.TomiSpark

Jön az új Nokia 3210 és már az árát is tudni lehet

Ahogyan arról pár napja beszámoltunk, a legendás készülék újragondolt változata még idén megjelenik, de eddig nem sokat tudtunk róla, csak néhány fotó szivárgott ki. Most azonban már az is kiderült, hol lesz kapható és mennyit kellesz fizetni érte.

Május elején derült ki, hogy a 2000-es évek egyik legnépszerűbb telefonja új külsővel és modernebb formában ismét elérhető lesz a vásárlók számára. Ezt egy kiszivárgott sajtóanyagból tudtuk meg, akkor pedig a telefon várható specifikációiról is kaptunk némi információt.

Azóta viszont kijött a hivatalos sajtóközlemény, melyben azt írják, az emberek igyekeznek visszatérni az egyszerűbb dolgokhoz és a régi időkhöz, amire jó bizonyíték lehet, hogy a HMD 2023-ban megduplázta az ikonikus Nokia 2660 Flip telefon eladásait, az idei évtől pedig még jobb eredményeket várnak a cégnél. Véleményük szerint az ilyen jellegű készülékek megoldást kínálnak a digitális detoxikációra egy olyan világban, ahol a 16-24 évesek közül tízből majdnem négyen aggódnak amiatt, hogy túl sok időt töltenek okostelefonjukon.

Fotók: HMD

A telefonban egy 2 megapixeles kamera lesz, de helyet kap két SIM-kártya, támogatja majd a 4G-t, 1450 mAh-s cserélhető akkuval árulják a jövőben, a funkciókat pedig a 2,4 hüvelykes, 240 x 320 pixeles IPS LCD kijelzőn élvezhetjük. Persze a korábbi híreknek megfelelően a Snake sem marad ki belőle, nagy ziccert hagytak volna ki a játék elhagyásával.

A jó hír pedig az, hogy Magyarországon is árulni fogják 32 ezer forintos árért. A HMD oldalán már magyar nyelven is megtaláljuk a telefon promóját, ebből pedig kiderült, hogy a Grunge Black, Y2K Gold és Scuba Blue fantázianevű színekben kapható, vagyis fekete, arany és kék árnyalatokban.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram