2024.05.02.TomiSpark

Így néz majd ki a legújabb Nokia 3210

A legenda visszatér, most pedig már azt is tudjuk, milyen dizájnt kap a készülék, mely 25 év után kerül újra forgalomba. A retró dolgokra úgy látszik, még mindig van kereslet, nem is kevés.

Már egy ideje pletykálták, és most még biztosabbnak tűnik, hogy a HMD visszahozza sokak kedvencét, a Nokia 3210 telefont. Az Ipon szerint egy hivatalosnak tűnő sajtóanyagból derült ki, mire számíthatnak majd az érdeklődők az idei esztendőben valamikor. Az alább is látható képen a következő szöveg áll:

„Most 25 évvel később a legendás telefon visszatér. Tisztelegve az eredeti Nokia 3210 design előtt, a Nokia ikon az alapoktól kezdve újjáépült, modern újratervezéssel és retro interfésszel párosítva egy igazi nosztalgiautazást nyújt. Visszatér 2024-re, hosszú akkumulátor-üzemidővel, bluetooth- és 4G-kapcsolattal és hasonlókkal. És mielőtt megkérdeznéd, igen, van benne Snake” – írták.

A portál cikke alapján lesz benne kamera is, illetőleg 4G LTE támogatással jön az eszköz. A gombok formája merevebb lesz, színük pedig a burkolat színével azonos, amivel kissé azért másabb hatást nyújt, mint az egykori nagy kedvenc.

A korszakalkotó termék új változata mellett viszont az Ipon információi szerint további nyomógombos telefonok, egészen pontosan a Nokia 215, a Nokia 225 és a Nokia 235 érkezésére számíthatunk belátható időn belül.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram