2024.05.07.TomiSpark

Jön a négyszeres osztott képernyős mód YouTube-ra

Végre Androidon is megjelenik a lehetőség, amit a cég az előző hónapban tett elérhetővé az iOS alkalmazásban.

A 9To5Google hozta le, miszerint a YouTube TV 2023 márciusában vezette be a Multiview előzetes opcióját az okostévék és a streaming eszközök számára. Az elérhetőség a következő hónapokban lassan bővült, különösen az NFL Sunday Ticket esetében.

A rácsos megoldás egy évvel később hivatalosan is megjelent iPhone-ra és iPadre, a Google pedig közölte, hogy az első előfizetők még a bejelentéskor számíthattak az újdonságra Androidon. Ez annyit jelent, hogy innentől kezdve már ezen az operációs rendszeren is nézhetnek a felhasználók akár négy élő közvetítést.

Fotó: 9To5Google

Szintén jó hír, hogy a Multiview bármilyen androidos eszközön működhet, mivel nincs nagy teljesítmény igénye a dolognak, köszönhetően annak, hogy a YouTube szerverei dolgozzák fel mindezt. Amire nekünk figyelnünk kell, hogy megkeressük a Multiview gombot a Home fülön, illetőleg a YouTube TV legújabb verziója (8.17) települjön Androidra.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram