2023.08.29.TomiSpark

Így juthatsz ingyen mobilnethez a Yettel videóin keresztül

Az iskolakezdéshez különleges akcióval rukkolt elő a Yettel. Akik a ProSuli program keretein belül új készüléket választanak és megnézik a tudatos internetezésről szóló videóikat, hét napra ingyenes mobilinternetet aktiválhatnak a videókban elrejtett kódok által.

Komolyan veszi a fiatalok és a szülők oktatását a Yettel, ezúttal pedig némi ösztönző ajándék is jár azoknak, akik hajlandóak megtekinteni a tudatos felhasználásáról szóló videóikat. A téma kifejezetten fontos, hiszen napjainkban egyre többet hallani az online térben való visszaélésekről, zaklatásokról és csalásokról.

A Yettel szerint a magyar fiatalok már 7–10 éves korukban találkozhatnak nem nekik való tartalommal, így például adathalász üzenetekkel vagy álhírekkel is, ezért a szolgáltató elkötelezte magát amellett, hogy segítsen az embereknek.

Fotó: Yettel

Közleményük szerint ajándék is jár amennyiben az ügyfelek teljesítenek minden feltételt. Ehhez a promócióban szereplő Samsung Galaxy A14, illetőleg a Lenovo Tab M10 HD készülékek közül kell választani, ezt követően végignézni a TudatosNet oldalán lévő aktuális videókat, amelyekben SMS-kódokat rejtettek el. Utóbbiakat a 1744-es telefonszámra kell elküldeni, az aktiválást követően pedig egy héten keresztül korlátlan mobilnet jár a felhasználóknak.

Fontos, hogy ezeket a lépéseket mindenki kipipálja, máskülönben nem lesz aktiválva a kód és az ajándék is elmarad, továbbá szintén lényeges, hogy amíg a TudatosNet által szerzett kód aktív, addig nem lehet újat érvényesíteni. Ez azért nem mindegy, mert az akció november végéig tart, ahol minden hónapban be lehet majd szerezni a kódot, a jelenlegi időszak például szeptember 17-én jár le.

„Felelős vállalatként a Yettelnél alapvető feladatunk, hogy segítsük az embereket az internet előremutató használatában annak érdekében, hogy tisztában legyenek annak pozitív oldalaival és megismerjék veszélyforrásait is. A ProSuli szakértőinek jóvoltából egy olyan videósorozat született, amellyel szeretnénk irányt mutatni, hogy szülőként - eltérő érdeklődésünk és online rutinunk ellenére - hogyan lehetünk gyermekünk segítő partnerei az online térben is” – írták a Yettel weboldalán.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram