2024.05.08.TomiSpark

Hívószám azonosító funkció jön a Viberen

Az ismeretlen és a kéretlen számok esetében hatalmas segítség lesz az újdonság.

Már az itthoni felhasználók számára is elérhetővé vált a hívószám azonosítása, melynek köszönhetően mindenki az eddigieknél jóval könnyebben felismerheti, ha olyan helyről keresik őket, ami miatt nem lenne érdemes felvenni a telefont.

A Viber megoldásával mindenki kap egy figyelmeztető üzenetet, miután a rendszer meghatározta, hogy biztonságos vagy kétes helyről érkezett-e a hívás. Miután ezt a jelentést megkaptuk, magunk dönthetünk az összes fogadott hívás azonosítására szolgáló funkcióról.

A Pénzcentrum cikke szerint a Spam Probability Indicatort egy belső rendszer állapítja meg számos tényező alapján, beleértve a korábbi, más felhasználóktól érkező spamhívásokról szóló jelentéseket is. Ha pedig befejeztük a hívást, akkor válogathatunk az olyan lehetőségek közül, mint az újratárcsázás, a jelentés, az üzenetküldés, a szerkesztés, továbbá a kontakt mentése.

Az újdonságot a következő napokban fokozatosan vezetik majd be a 21.1.3-as vagy újabb verziójú Android-eszközökön, de fontos, hogy nekünk kell engedélyezni, mégpedig a Beállításokba lépve a Hívások és üzenetek menüpontban.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram