2022.05.30.TomiSpark

Hármat egy csapásra - BeeGeek 3 in 1 vezeték nélküli töltő 15W

A töltés sokaknak gondot okoz, erre pedig a mágneses eszközök kiváló alternatívák lehetnek, legújabb tesztalanyunk viszont több másik problémát is képes volt orvosolni.

Általában két gond is felmerül, amikor áramforráshoz akarjuk csatlakoztatni szeretett okos eszközeinket, de valójában mindegyik a kényelmi szempontokra, és a praktikusságra vezethető vissza. Az egyik első ilyen, hogy folyamatosan gyarapodik a termékek száma, így az ezek iránti igények is nagyobbak lettek, a másik pedig az, hogy manapság már nagyon kevés kütyühöz biztosítanak adaptert, és kábelt.

Utóbbira nagyszerű megoldás a mágneses töltés lehetősége, de a BeeGeek gyártmánya, egy további problémát is megoldott, mivel az általunk kapott termékkel három eszközt is tölthetünk egyszerre. A márkától korábban egyszer már hozzánk került egy mágneses végű kábel, ami abszolút nem okozott csalódást, és tulajdonképpen erre a töltőre sem panaszkodtunk sokat a tesztidőszak során.

Bár a töltő dobozán és az ábrákon kizárólag az Apple termékeit lehet felfedezni, a benne található színes ábrákkal tarkított használati utasításból kiderült, hogy valójában ennél többre is képes. Hivatalosan telefont, fülhallgatót, és okosórát tudunk tölteni, az pedig többek között az erősségtől függ, hogy melyik eszközzel lesz kompatibilis. A maximum a 15W-s töltés, ebben az esetben a Huawei P30 Pro, Mate 20 Pro, Mate 20 RS Porsche, Mate RS Porsche jöhet szóba ,10W-nál Samsung Galaxy S7-nél újabb telefonokkal működhet, míg 7.5W-s töltésnél az iPhone 8-tól felfelé gondolkozhatunk el a használatán.

Ez azonban csak a mobilok listája, a fülest illetően a TWS fülhallgatók, a Huawei FreeBuds, és a Samsung Galaxy Buds készülékek, valamint az Airpods Pro, és az Airpods 2 amit támogat, utóbbinál viszont a töltőtokkal együtt. Ezeket a telefon mellett a talp jobb oldali részét tudjuk tölteni, míg az órák egy külön nyúlványon kaptak helyet szintén jobbra, itt viszont kevesebb a lehetőség, gyakorlatilag csak az Apple Watchok esetében működik.

A kibontás után sajnos egy nagy hátrányt itt is fel lehetett fedezni, kábelt ugyanis kaptunk, de a töltőfej már lemaradt, ám ez talán nem akkora meglepetés 2022-ben. Az egység egészen élhető méretet kapott, ráadásul a tapintása is nagyon kellemes volt, és a BeeGeek logója sem zavaró. A vezeték hossza megfelelőnek tűnt, akárcsak a reakcióidő, ha eszközt tettünk rá.

A bekapcsolás után különböző fényjeleket kapunk körben az alsó rész szélén, ami a készülék állapotára utal, mégpedig elég látványos módon. Töltés közben alapvetően kék színben világított, bekapcsoláskor és csatlakoztatás nélkül zöld volt, ha pedig nem érzékelte az eszközt, akkor elég erősen váltogatta ezt a két színt, de ami plusz pontot ért, hogy ezt a funkciót egy gombnyomásra kikapcsolhattuk, a talpon elhelyezett érintő gomb segítségével.

Az Apple termékeivel alapvetően azt lehet mondani, hogy hamar megbékélt, ahogyan az Androidosokkal is. A fülest, és az okosórát egészen rövid idő alatt feltöltötte, a telefonok esetében viszont azért érdemes odafigyelni pár dologra. A leírás és az ábrák alapján állítva kell letennünk, de mint kiderült, igazából fektetve is ugyanúgy észlelte, hogy csatlakoztattak rá egy mobilt, viszont a tokkal azért legyünk óvatosak.

Az erre elvileg alkalmas tokokat annyira már nem szerette a BeeGeek kütyüje, ugyanakkor, ha megszabadultunk tőle, akkor még az iPhone 13 Pro Maxot is képes volt tölteni, noha ez a típus nem is szerepelt a támogatott eszközök listáján. Itt persze elég hosszú időbe telt, mire jelentősen nőttek a százalékok, azt azonban ezek alapján nem állíthatnánk, hogy ne lenne hasznos, ha épp erre lenne szüksége valakinek.

A márka tehát továbbra is értékes dolgokat gyárt, amivel jó néhány problémára kínálnak megoldást, ezúttal pedig egy kompakt terméket hoztak létre, ami sokkal többet tud annál, mint amit eredetileg állítottak róla a gyári adatok alapján.

Ár: 13 490 Ft

Ár/érték: 10/9

A terméket köszönjük a Smartdiszkontnak! Ha valakinek felkeltette volna az érdeklődését, akkor az alábbi linken rendelheti meg:

Megtetszett? Vásárold meg!
Webshop felkeresése
9
/10
Ár/érték
Összegzés

Bár vannak hibái, jóval többre képes annál, mint amit állítottak róla. Megfelelő lehet olyan embereknek, akik több olyan eszközzel is rendelkeznek, melyeket elég intenzíven használnak a mindennapok során. Ha gyorsan és praktikus módon akarják feltölteni azokat, akkor a BeeGeek terméke egy egészen jó választás lehet.

 

 

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram