2022.07.25.TomiSpark

Hamarosan vásárolhatunk az Instagram üzenetküldőjével

A térkép mellett az üzenetküldő platformot is továbbfejleszti a Meta, amivel akár vásárolni is lehet majd, de több hasznos funkció érkezik, mely megkönnyítheti ezt a folyamatot.

Úgy látszik, hogy újítások sora érkezik a népszerű képmegosztó alkalmazásban. Néhány napja kiderült, hogy a korábbinál sokkal hasznosabbá, és a Google Mapshez hasonlóvá válik a térkép, most pedig az üzenetküldőt alakítják át némileg.

Erről a közösségi oldal hivatalos blogján tettek ki egy közleményt, melyből kiderült, hogy a jövőben üzleti szempontból előnyösebbé válik a Direct felület. Ez több változást is jelent, mindenekelőtt a vásárlásokra specializálódva.

Fotók: Meta

Hamarosan a felhasználók az üzenetküldőn belül állíthatnak össze egy rendelést, ellenőrizhetik, és helyben ki is fizethetik azt, mindezeket megelőzően pedig a korábbinál könnyebb módon lehet majd érdeklődni az egyes termékek iránt, legyen szó a színről, a méretről, vagy bármilyen egyéb paraméterről.

Az Instagram elképzelése szerint innentől kezdve már arra sem lesz szükség, hogy konkrétan leírják mit szeretnének vásárolni, egyszerűen csak egy hangulatjellel üzenhet a bolt számára, hogy melyik árucikket akarja megvásárolni. Szintén fontos újítás lesz a csomagkövetés, melyet a különböző futárszolgálatoknál már jó ideje használni lehet, az Instán viszont eddig erre nem volt lehetőségünk.

Ehhez kapcsolódóan a vevőszolgálatot is gyorsabban érhetjük el, ezáltal pedig az Instagramon minden lényeges dolgot lebonyolíthatunk, amit az alkotók nagyon is szeretnének. A változtatások először az Egyesült Államokban kerülnek bevezetésre, de szép lassan globálisan mindenki élvezheti majd ennek előnyeit.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram