2022.05.16.TomiSpark

Hamarosan pénzt kereshetünk a Fortnite által

Egy igazán nagyszerű újítás érkezik idén a játékba. A jövőben az Epic Games jóval nagyobb hangsúlyt fektet a felhasználók által gyártott tartalmakra.

A Fortnite sikere úgy látszik továbbra is töretlen, ennek pedig egyik jele, hogy a múltban már több alkalommal is kiváló együttműködéseket kötött az Epic Games, melynek köszönhetően valódi személyekhez, vagy más játékok hőseihez és filmes karakterekhez kötődő dolgok egyaránt felbukkantak a játékban.

Ezúttal a vállalat úgy döntött, hogy nagyobb teret ad a kreativitásnak, ezt pedig anyagilag is honorálja felhasználóinak. Az Esports Extras beszámolója szerint egy Unreal Engine 5-ös szerkesztőt adnak ki a játékhoz még az idei évben, ezt pedig cég alapító-vezérigazgatója, Tim Sweeney is megerősítette egy interjúban.

Sweeney a Fast Company számára elárulta, hogy az Unreal Editor által az Unreal Engine-ben lévő összes képességet megnyitják, így gyakorlatilag bárki készíthet kódot és tartalmat önállóan. A cég ezzel egyszerre segíteni fogja az alkotókat, hogy egy vállalkozást építhessenek a munkájuk köré, és pénzt keressenek azáltal, hogy a játékosok használják az egyedi tartalmakat.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram