2022.04.20.TomiSpark

Zenei fesztivállal működik együtt a Fortnite

A Coachella névre hallgató Zenei és Művészeti Fesztivállal kötött együttműködést a játék kiadója. Ennek értelmében az esemény hangjai és divatja a játékosokhoz is eljut május közepéig.

Rengeteg együttműködést kötött már az Epic Games a Fortnite kapcsán, így ennek köszönhetően a múltban valós személyekhez, vagy más játékok hőseihez és filmes karakterekhez kötődő dolgok egyaránt felbukkantak a játékban. Ezúttal egy valós fesztivál hangulatát igyekeznek átadni a játékosoknak, a zenék és a különféle kiegészítők tekintetében.

A Coachella-völgyi Zenei és Művészeti Fesztivált a Kalifornia államban található Indio városában rendezik meg hagyományosan évente, az idei eseményre pedig április 15-e és 24-e között kerül sor. A Fortnite gyakorlatilag ezzel egyszerre indította el a Fortnite x Coachella kampányt, mely több módon igyekszik átadni a rendezvény hangulatát.

Fortnite Wilder Outfit and Accessories
Fotók: Epic Games

Az Epic Games oldalán található közlemény szerint május 16-ig az Icon Radio kínálatában megtalálhatóak lesznek a Coachella több mint 30 előadójának dalai, de ruhák, és parti-kiegészítők, is érkeznek folyamatosan a kampány időszaka alatt.

Fortnite Alto Outfit and Accessories

Az alkotók egyébként a közösségi médiáról sem feledkeztek meg ezért arra buzdítják a felhasználókat, hogy készítsenek fotókat arról, ahogyan a játékban ünnepelnek. Ehhez egy hashtaget is létrehoztak, így #Fortography-t használva az Instagramon és a Twitteren másokkal is megoszthatjuk az élményeinket, a legjobbakból pedig egy válogatás készül majd, amit április 29-én a hivatalos blogon láthatnak az érdeklődők.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram