2024.01.05.TomiSpark

Hamarosan billentyűzetes tokot használhatunk az iPhone-hoz

Sok kiegészítő kapható az Apple készülékeihez, a Clicks nevű brit cég iPhone-tokja viszont nem olyan darab, amit figyelmen kívül hagyhat az ember. Újdonságuk révén amellett, hogy megvédhetjük telefonunkat a sérülésektől, egy fizikai billentyűzettel is gazdagíthatjuk azt.

A CES minden évben nagyszerű terepet biztosít arra a különböző vállalatoknak, hogy bemutassák legújabb fejlesztéseiket, ezt pedig még a viszonylag ismeretlen márkák is igyekeznek kihasználni. A Clicks is itt fogja prezentálni a közönségnek azt a különleges kiegészítőt, amit az Apple telefonjaihoz készítettek. A brit székhelyű cég a Las Vegas-i eseményt megelőzően egy olyan tokot leplezett le, ami egy fizikai billentyűzetet is tartalmaz. Ennek segítségével kicsit olyanná alakíthatjuk az iPhone-t, mint a korai okostelefonokat, amelyeken még gyárilag is voltak ilyen billentyűzetek, mint például a BlackBerry mobiljainál.

Fotók: Clicks

Erről az Engadget számolt be, a portál cikkéből pedig kiderült, hogy a Clicks gyártmánya a telefon Lighting vagy USB-C portján keresztül csatlakozik, de eközben a normál töltési módra is megmarad a lehetőség.

A termék pozitívumai között sorolják a gyorsbillentyűket, a háttérvilágítást, ami a sötétben való gépelésnél mindenképp előnyös lehet, valamint az is segíthet, hogy ez csak meghosszabbítja a telefont, így az érintőképernyős használattal ellentétben, a teljes képernyőt láthatjuk, nem takarja ki semmit a felugró billentyűzet. Az persze már más kérdés, hogy a picinek tűnő gombok kényelmesek lesznek-e a napi használat során, de a Clickst megalapító tartalomgyártók, nevezetesen Michael Fisher (MrMobile) és Kevin Michaluk (CrackBerry Kevin) emiatt biztosan nem aggódnak.

Az Engadget szerint Michaluk a következőképp fogalmazott a tokkal kapcsolatban: „Minden egyes döntést átgondoltunk, a gombok pontos érzetétől kezdve a billentyűzet elrendezéséig, biztosítva, hogy az iPhone-felhasználók számára intuitív legyen” – idézték az alapítót.

A Clicks weboldalán a terméket már most is megrendelhetjük iPhone 14 Pro, iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max telefonokhoz sárga és szürke színekben 139 dollárért, vagyis átszámítva durván 48 ezer forintért, de a szállítás csak február 1-jén kezdődik.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram