2023.12.06.TomiSpark

Ezekkel az akciókkal készül karácsonyra a Yettel, a Telekom és a Vodafone

Az ünnepi időszakra továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a magyarországi mobilszolgáltatók. Ahogyan az elmúlt esztendőkben már megszokhattuk, a cégek grandiózus reklámkampányokkal és persze jelentős kedvezményekkel vagy ajándékokkal álltak elő. A tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is összegyűjtöttük a legfontosabbakat, hogy senki sem maradjon le a legjobb akciókról.

Yettel

A reklámot nem lesz nehéz felismernünk a különböző platformokon, mivel egy hirtelen, bárhonnan felbukkanó karácsonyi kórus énekli el nekünk, hogy miért érdemes letöltenünk és kipróbálnunk a Yettel applikációját. Erre egyébként még azoknak is érdemes lehet ránézniük, akik nem ügyfelei a szolgáltatónak, mivel nekik is készültek valami aprósággal. Yetteles ügyfélként egyébként akár egyedi ajánlathoz is hozzájuthatunk, amennyiben ehhez korábban hozzájárultunk, de minden lényeges dolgot elárulnak nekünk ebben a rövidke videóban.

Természetesen ezen kívül ünnepi ajánlatokat is találunk náluk: a Xiaomi Redmi 12, Redmi Note 12 és Redmi Note 12 Pro, a Samsung készülékei közül pedig a Galaxy A34, Galaxy A54, valamint az S23 Ultra 0 Ft kezdőrészlettel hozható el a megfelelő csomagokkal. A részleteket ide kattintva találhatják meg az érdeklődők.

Telekom

Mondhatni kifejezetten reálisra sikerült a Telekom reklámkampánya. Hazaérni csak oda lehet, ahol megértenek – üzenik a tévében is látható hirdetésben, ami a családokban gyakran előforduló kínos kérdések és szituációkra alapoz.

A Kreatív cikke szerint a márka azokkal próbál meg szimpatizálni és együttérezni, akik sokszor kerültek már hasonló élethelyzetbe az ünnepek alatt, mégpedig az első olyan nemzetközi reklámkampánnyal, amely a Deutsche Telekom „Connecting your world" szlogenjének égisze alatt fut. A filmet december 31-ig láthatjuk, de ünnepi akcióik január 15-ig elérhetők.

A weboldalukon található információk szerint, ha meglepnénk szeretteinket egy készülékkel, akkor a Telekom állja az első havi részletet. Az ajánlat 2 év hűséggel elérhető, de akár felújított készülékekre is igénybe vehetjük. Mindez vonatkozik a mobilokra, tabletekre, tévékre, okosórákra, okos monitorokra, laptopokra és gamer laptopokra, hordozható játékkonzolokra, de All in One PC-kre szintén.

Ezen túl a Telekom FilmPremieren bizonyos filmeket féláron kölcsönözhetünk ki, ráadásul az Adventi féláras filmválogatás mappában több olyan tartalom is vár, amelyek kölcsönzése után a lejátszás indításakor egy üdvözlőszöveggel találkozhatnak az ügyfelek. Aki ezt meglátja, ide kattintva regisztrálhat egy űrlapon, így részt vehet a sorsoláson, ahol egy Samsung Galaxy S23 5G és T Tablet 5G, illetőleg egy Samsung UE75CU8502KXXH 4K UHD Smart TV is kisorsolásra kerül.

Szintén az ünnepi akciók keretein belül lehet megtalálni a Magenta Moments ajánlatokat a Telekom alkalmazásban, de minden lényeges dolgot átböngészhetnek az érdeklődők a Telekom oldalán.

Vodafone

A közeljövőben biztosan nevet váltó cégnél idén a jól ismert magyar színészek, Bodrogi Gyula és Szilágyi Tibor alakította két rivális játékboltos áll a középpontban. A reklám sztorija szerint a két öreg láthatóan nem igazán kedveli egymást, de amikor kell, egy jó ügy érdekében képesek összefogni. A Kreatív szerint a történet végére úgy határoznak, nagycsaládosoknak adják oda a kirakatban lévő ajándékokat.

Az akciók persze náluk sem maradnak el, hiszen ünnepi készülékkedvezményekkel készülnek. Vodafone One ügyfélként akár 67 ezer forintos kedvezmény is elérhető, de ez attól is függ, milyen tarifával rendelkezünk. Amennyiben Go Super+ görgethető adatos csomagunk van, 21 ezer forint Vodafone One készülékkedvezmény, illetőleg akár 36 ezer forint ünnepi készülékkedvezmény érhető el.

Más a helyzet viszont akkor, ha Red Max 5G vagy Red Free 5G tarifára fizettünk elő, mert ekkor 31 500 forint készülékkedvezmény + az akár 36 ezer forintos ünnepi készülékkedvezményt is érvényesíthetjük. Azok sem maradnak ki azonban a jóból, akik más előfizetéssel rendelkeznek, esetleg új ügyfelek, mert számukra is elérhető az akár 36 ezres kedvezmény a kiemelt készülékekre és 21 ezer forint engedmény minden okoseszközre. Aki ennél is többre kíváncsi, az kattintson ide.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram