2024.04.23.TomiSpark

Ekkor érkezik meg Magyarországra a Max

Azt már régóta tudni lehet, hogy a megújulás jegyében a Warner Bros. Discovery leváltotta a korábbi streaming felületeit egy közös platformra, ami a logót és a nevet illetően is egyértelműen az HBO Max örökségét viszi tovább. A szimplán Max nevű szolgáltatás néhány helyen már elindult jelenlegi formájában, a cég sajtóközleményéből pedig kiderült, mikorra várható itthon az átállás.

Aki szeretné tesztelni, miben lett másabb és esetleg jobb az HBO Maxból egyszerűen csak Maxra átmárkázott szolgáltatás, annak már nem kell sokat várnia, hiszen hivatalosan is bejelentették, május 21-től megérkezik hazánkba is, ehhez pedig egy előzetes információkat tartalmazó weboldalt is létrehoztak. Utóbbit ide kattintva érhetik el az érdeklődők.

A Warner Bros. Discovery először még tavaly májusban az Egyesült Államokban vezette be az új márkanevet, azóta pedig már Latin-Amerikában is megjelentek vele. A magyar nyelvű tájékoztató szerint a kibővített élmény, ami már tényleg sokkal több mindent tartalmaz majd a sorozatoknál és filmeknél, valamivel drágább lesz, mint az HBO Max és két alapcsomag közül válogathatunk, kiegészítővel.

A Standardban (2790 Ft/hó vagy 27 900 Ft/év) egyszerre 2 eszközön streamelhetünk, Full HD-videofelbontást kapunk és 30 letöltés engedélyezett. Ennél többet tud a Prémium (3890 Ft/hó vagy 38 900 Ft/év), amelynél már egyszerre 4 eszközön használható a Max, 4K UHD & Dolby Atmos elérhető és bizonyos korlátokkal ugyan, de akár 100 letöltés is megoldható.

Ezek mellé választhatunk sport bővítményt is, hiszen már jó ideje a Discoveryhez tartozik az Eurosport, ami sok neves sportesemény jogaival rendelkezik, de mind közül az olimpiai játékok jogaira a legbüszkébbek. Ezzel kapcsolatban, amit és ahol csak tudnak igyekeztek megmutatni minőségi tartalmakkal a múltban is, most pedig pláne bevetik magukat, hiszen július 26-án hivatalosan is kezdetét veszi az augusztus 11-ig tartó XXXIII. nyári olimpia Párizsban.

A sportos csomag tartalmazza az Eurosport gyakorlatilag összes élő és on-demand közvetítését, meg műsorát, mindezt pedig további 1200 forintért adhatjuk hozzá a sima előfizetéshez. Csökkenthetők lesznek viszont a terhek annyival, ha éves opciót választunk, mert akkor csak 10 hónapnyi összeget kell kifizetni a vállalatnak, akik pedig az HBO Max bevezető időszakában megszerzett 33 százalékos kedvezményük miatt aggódnak, azok megnyugodhatnak: ez továbbra is élni fog, de már a fentebb említett összegekből jön le a kedvezmény.

A tartalmakat nézhetjük majd mobiltelefonon, táblagépen, számítógépen, tévékészüléken, streamlejátszókon, set-top boxokon és játékkonzolokon is, de fontos, hogy új applikációra lesz szükség. A régi HBO Max alkalmazás nem újul meg, a jelenlegi előfizetőknek is le kell tölteni az új programot. A magyarországi bevezetéssel egyidőben egyébként Romániában, Szlovákiában, Bulgáriában, Horvátországban, Szlovéniában, Csehországban, Szerbiában, Montenegróban, Bosznia-Hercegovinában és Észak-Macedóniában is elindul a Max.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram