2022.04.11.TomiSpark

Egy hasznos társ a mindennapok során - Bluetooth V9 Headset

Néha muszáj több fronton is helytállni, így vannak helyzetek, amikor praktikusabb lehet egy vezetéknélküli fülhallgatót használni a telefonhívások alkalmával. Ehhez számtalan kiegészítőt vásárolhatunk, mi viszont mutatunk egyet, ami hatékony és olcsó is egyszerre.

Valószínűleg sokan ismerik azt az érzést, amikor több dolgot kellene elintézni egyszerre, és kénytelenek vagyunk megosztani a figyelmünket. Ilyen például, amikor vezetés közben kellene telefonálnunk, de nem lenne túl biztonságos ebben a szituációban a kezünkben a tartani telefont. Ezekre a helyzetekre megoldás lehet a mobil kihangosítása, ám ezt nem mindenki preferálja.

Egyrészt a vonal másik végén sem biztos, hogy túl jó lesz a hangminőség, másrészt előfordulhat, hogy nem vagyunk egyedül, és a beszélgetés tartalmát nem szeretnénk megosztani másokkal. A telefonokhoz rengeteg kiegészítő létezik, ami megoldhatja ezeket a problémákat, mi pedig pont egy ilyen terméket kaptunk tesztelésre. Egy kompakt méretű, gyorsan és könnyen aktiválható fülhallgató került hozzánk, ami egyes élethelyzetekben kiváló szolgálatot tehet.

A V9 nevű eszközhöz semmilyen doboz nem járt, egy kis méretű zacskóban volt elhelyezve, mellette pedig a töltéshez szükséges USB-kábelt, két fülpárnát, valamint a használati útmutatót lehetett megtalálni. Az termékhez könnyű volt hozzáférni és beüzemelni sem volt igazán nehéz, mivel a fülhallgatón két fizikai kapcsoló található, az USB-bemenet és a mikrofon alatt. Ebből a középső a bekapcsolásért, a másik pedig a hangerőért felel. Mindkettőt csúsztatni kell, viszont a hangerő kapcsolója visszaugrik az eredeti pozíciójába, felfelé és lefelé tudjuk eltolni, így egy-egy mozdulattal tudunk állítani az erősségen.

A bekapcsolás után először egy gyengébb kék színű fény, majd egy hangjelzés figyelmeztet minket az üzemképes állapotra, a párosításnál a piros és a kék szín váltogatja egymást, ha pedig megvan a keresett eszköz, akkor hosszan pirosan fog világítani. A működést tekintve abszolút nem utolsó szempont a fülpárna, ami kellemesen puhára sikerült, akárcsak a főegység belső oldala, így a viselése során nem nyomja el a fülünket.

A nyúlvány forgatható a legjobb pozíció érdekében, az elején azonban érdemes egy kicsit elszórakozni vele, hogy kényelmesen belemenjen az ember fülébe. Ez annál is inkább fontos, mivel a hátsó része szintén gombként funkciónál, ennek megnyomásával ugyanis menet közben egy mozdulattal kezelhetők a hívások, de egy videó vagy egy zeneszám esetében szünet gombként is alkalmazható.

Utóbbit azért érdemes kiemelni, mert egy vezeték nélküli eszközről van szó, ami bluetooth által csatlakozik a kiválasztott készülékekhez. A többes szám itt nem véletlen, mivel a V9 egy időben akár két telefont is képes kezelni, tapasztalatunk alapján pedig gond nélkül teszi ezt. Tekintve, hogy nemcsak telefonálni lehet vele, így ezt kihasználva igyekeztünk többféle szituációban is tesztelni a terméket, nagy panaszunk pedig nem lehetett rá.

Vezetés közben gond nélkül fel tudjuk tenni a fülünkre egy kézzel is, anélkül, hogy hátráltatna minket, telefonálásra pedig abszolút kiváló volt. A majdnem 5000 forintos árat tekintve nagy csodát nem vártunk a hangminőséget tekintve, ami alapvetően nem vetekszik egy drágább, direkt zenehallgatásra tervezett fülhallgatóval, ugyanakkor egy sima telefonhívás alkalmával egyáltalában nem vallott szégyent.

Maximum hangerőn sem volt probléma, ráadásul elég erős ahhoz, hogy még egy zajosabb úton sem kellett teljesen feltolni a hangot. Kipróbáltuk zenék is videók lejátszásakor is, a végeredmény pedig minden esetben ugyanaz volt. Értelemszerűen ezekre a tevékenységekre van jobb alternatíva is, ugyanakkor egy gyors hívásra bármikor gond nélkül alkalmazható. Az üzemidőt is érdemes megemlíteni, a zenehallgatásra 6-8 óra, míg beszédre 10 óra volt ígérve, ami nagyjából igaz is volt.

Mivel előfordulhat, hogy valaki a szabadidejében is elérhető akar maradni, így sporttevékenység közben teszteltük a kütyüt, és bár a legtöbb esetben a helyén maradt, a nagyobb fejmozgásokat nem igazán szerette, ám nem is erre tervezték, szóval ezt nem lehetett elvárni tőle. A V9 inkább a telefonálásra, vagy munka közbeni kapcsolattartásra alkalmas, amennyiben nem tudjuk, vagy nem akarjuk kézben tartani a telefonunkat, ebben a tekintetben viszont nagyszerűen teljesített.

Köszönjük a terméket a Toktokoknak, melyet az alábbi linken keresztül lehet megrendelni: https://toktokok.hu/bluetooth-v9-headset-vezetek-nelkuli-fulhallgato-fekete-24353

Ár: 4810 FT

Ár/érték: 10/9

Megtetszett? Vásárold meg!
Webshop felkeresése
9
/10
Ár/érték
Összegzés

A hasonló áru termékeknél általában mindig van valami apróbb hiba, itt azonban nem csalódtunk. Gyorsan reagált, szinte azonnal összekapcsolódott bármilyen telefonnal, a leírásban szereplő dolgok is megfelelően működtek, és egészen kényelmes volt. Aki ehhez hasonló eszközt keres, annak érdemes elgondolkodnia a V9 beszerzésén.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram