2022.10.18.TomiSpark

Cserélhető állatos fülekkel érkezett meg a Razer Kraken Kitty V2 Pro

A cicafüles fejhallgatók eddig is népszerűek voltak, ebben a szegmensben pedig a Razer terméke volt az egyik legnépszerűbb. A Kraken Kitty ebből a szempontból is megérdemelt egy folytatást, a legújabb verziónál pedig már mi döntünk, hogy éppen milyen fülek díszelegjenek az eszköz tetején.

A RazerCon egyik legnagyobb durranása természetesen a Razer Edge konzol bemutatkozása volt, azonban más érdekességet is tartogatott az esemény. Ilyen volt például a vállalat egyik legkedveltebb fejhallgatójának, a Kraken Kitty legújabb változatának prezentálása.

A Kraken Kitty V2 Pro elnevezésű eszköz és igazából sok más Razer által gyártott termék vonzereje, a testreszabás lehetősége, amiben általában elég jól teljesítettek, most pedig egy újabb szintet lépnek. Az újdonságnál mi dönthetjük el, milyen állatfajta fülecskéi kerülnek fel a fejhallgatóra, és bármikor ki is cserélhetjük őket.

A gyártó három különböző stílussal állt elő, így macska, medve és még nyuszifül is a rendelkezésünkre áll, melyek könnyedén fel és le pattinthatók. Itt akár különböző kombinációkat is összeállíthatnak a merészebbek, de a világítás színeivel is kedvünkre játszhatunk. A hivatalos leírás szerint 16,8 millió különböző változatból tudunk válogatni, ráadásul a fülek a zenére, vagy bármilyen a stream közben történő eseményre képesek reagálni.

A fülesben két Razer TriForce Titanium 50 mm-es meghajtó dolgozik, melyek 7.1-es térhangzásra képesek, a kívül lévő Razer logó pedig szintén világít és itt is magunk dönthetünk annak színéről és árnyalatáról, plusz a termékhez tartozik még egy levehető Razer HyperClear kardioid mikrofon is. Ami az árat illeti, jelenleg 200 dollárért hirdetik, azt azonban még nem tudni, hogy ebből is lesz-e vezetékes és vezeték nélküli verzió. A Gizmodo információi szerint az előrendelésre pontos dátum egyelőre nincsen, viszont az ígéretek szerint még idén esélye nyílik erre az érdeklődőknek.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram