2023.02.06.TomiSpark

A Telegram mostantól könnyedén lefordítja az eltérő nyelveken lévő üzeneteket

Jelentősen megkönnyíti a felhasználók életét az ismert üzenetküldő alkalmazás, mivel egy új fordítóprogram segítségével azonnal lefordítható akár a teljes beszélgetésünk egy másik nyelvre.

Az már nem újdonság a közösségi oldalak többségén, hogy a posztokat, jobb esetben az egyes üzeneteket lefordíthatjuk a saját nyelvünkre, ám ezek sokszor nem is pontosak, plusz a műveletet általában külön-külön kell elvégezni.

A Telegram most ezen változtatott, mivel sajtóközleményük szerint szolgáltatásukban megjelent a Full Chat Translate funkció, ami ahogyan a nevében is benne van a teljes beszélgetést lefordítja számunkra. Ez egy kattintással elérhető, ami viszont rossz hír, hogy kizárólag az előfizetéses verzióban jelenik meg a lehetőség.

Fotó: Telegram

Az applikációban tehát közvetlenebbé válhat más országokban élő emberekkel való kommunikáció, ami akár a munkafolyamatok során is hasznos lehet, ráadásul szintén jó hír, hogy a teljes beszélgetés fordítására a különböző csoportok és csatornák esetében is esélyünk nyílik majd.

Ezzel tehát tovább fejlődik a Telegram, mivel durván egy hónapja az újév kezdetével egy hatalmas frissítési csomaggal jelentkeztek, melyekkel fontos változásokat eszközöltek.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram