2022.12.24.TomiSpark

A Samsung lenyűgöző ajándékokkal kedveskedik a Pokémon rajongóinak

Karácsony második napjától válnak elérhetővé azok a Pokémon-témájú kiegészítők, amiket a Samsung dob piacra. A gyártó egy új óraszíjjal, egy telefontokkal és egy fülhallgató tokkal támad a széria ismertségét kihasználva.

A Pokémon népszerűsége még mindig töretlen, pedig már az anime és a videójáték első részének megjelenése is bő húsz esztendeje volt. Ennek ellenére továbbra is elképesztő sok rajongóval büszkélkedhet ez a brand, amire jó példa, hogy a játék kilencedik generációja rekordokat döntött nemrégiben.

A folyamatosan magas érdeklődést természetesen a kiegészítők tekintetében is szépen ki lehet használni, a Samsung pedig ezt a hullámot igyekszik meglovagolni a karácsonytól elérhető újdonságai által.

A dél-koreai óriáscég december 26-tól teszi elérhetővé a látványosra sikerült termékcsaládját, amelynek egyes darabjai a Galaxy Buds, a Z Flip 4, valamint a Galaxy Watch 4 és 5 modellekhez készültek.

Az okosórákhoz valójában csak egy igazán színes óraszíj készült, aminél egy fokkal már látványosabb az a telefontok, amin a legismertebb Pokémonok szerepelnek, de ennél is sokkal menőbb a fülhallgatóhoz gyártott termék.

A Galaxy Buds tokja pontosan úgy néz ki, mint egy eredeti Pokélabda, viszont nem teljesen kerek, mivel azt valószínűleg nem szeretnénk, ha elgurulna. Ez egyébként nagyobb alapterületet ad a töltőegységnek, miközben továbbra is tartalmaz kivágásokat a kijelző LED és a töltőport számára.

Fotók: Samsung

A tok kompatibilis a Galaxy Buds Live, Buds 2 és Buds 2 Pro tokokkal, az érdeklődők pedig 39,99 dollárért kaphatják meg. A Galaxy Watch 4 és Galaxy Watch 5 óraszíj kompatibilis a Samsung viselhető eszközének 40 és 44 mm-es konfigurációival ugyanezért az árért, míg a telefontok 49,99 dollárért lesz kapható.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram