2022.09.12.TomiSpark

A Samsung elég érdekes taktikát választott az Apple ellen

Gyakorlatilag a lejáratás eszközét húzta elő a Samsung az Egyesült Államokban. A márka az elmúlt napokban több olyan posztot is közzétett a Twitteren, amiben a legújabb iPhone miatt próbálnak meg beszólogatni az almás cégnek.

Ahogyan arról itt a Tesztfázison is beszámoltunk, megjelent az iPhone legújabb generációja, amelyet szokás szerint hatalmas érdeklődés övezett. A 14-es különböző modelljeinek bemutatója után a világsajtó értelemszerűen ezekkel a telefonokkal volt elfoglalva, ám a Samsung igyekezett lépni annak érdekében, hogy rájuk is felfigyeljenek.

A stratégia eléggé fura lett, miután a gyártó már az iPhone 14 megjelenése előtt, majd az azt követő napokban is olyan bejegyzéseket tett ki a közösségi oldalain, amiben az Apple-t próbálják meg lejáratni, mindezt valódi reklámokon keresztül.

Először egy videó érkezett az amerikai részlegük YouTube-csatornáján, ami nagyrészt arról szól, hogy a legújabb készülékeik olyan dolgokra képesek, főként az összehajtható kijelzőt illetően, amiről az Apple fanatikusai csak álmodni merhetnek egyelőre, később azonban ennél is továbbmentek.

A 14-es megjelenését követően már a Twitteren támadtak, ahol az egyik posztban még arról volt szó, hogy az almás mobil 48 megapixeles kamerája egyáltalában nem nagy szó, hiszen ők már kettő éve, és hat hónapja is piacra dobtak egy 108 megapixeles telefont, majd egy másik esetben ismét Foldra és a Flipre utaltak vissza.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram