2023.08.12.TomiSpark

A OnePlus újdonsága még szakadó esőben is jól reagál

Egészen lenyűgöző videót tettek közzé a OnePlus hamarosan bemutatkozó készülékéről. Az augusztus 16-án érkező Ace 2 Pro ugyanis a felvételek tanulsága szerint ködben és viharban egyaránt kiválóan működik, ezt pedig figyelem felkeltés gyanánt egy iPhone 14 Pro mellett szemléltették.

Az okostelefonok jelentős része már rendelkezik vízálló tulajdonságokkal, de a nagyobb biztonság érdekében plusz kiegészítőket is vásárolhatunk, ha esetleg vizes kalandjaink során is magunkkal vinnénk a mobilunkat.

Ettől függetlenül még mindig nagyszerű reklámfogás, amikor a vízállóságot bizonyítja egy gyártó, a OnePlus pedig most pontosan ezt tette, mégpedig a hamarosan bemutatásra kerülő Ace 2 Pro esetében. A telefonról nemrégiben egy olyan videót tettek közzé, amelyen azt próbálják bemutatni, hogy a vizet kifejezetten jól tűrő iPhone 14 Próval szemben mennyire jól teljesít, ha szakadó esőről vagy ködről lenne szó.

A Gizmochina cikke szerint a készülék elviekben a képernyőhöz használ egyedi chipkészletnek és több alapvető algoritmusnak köszönhetően tud minden gond nélkül működni ilyen körülmények között. A telefonok többsége egyébként bármennyire vízálló, az érintőképernyők sokszor lassabban vagy nehezebben reagálnak, ha vízcseppek kerülnek a kijelzőre, vagyis a OnePlus újítása sokak érdeklődését felkeltheti.

Az Ace 2 Pro egyébként egy 6,74 hüvelykes, 120 Hz-es, 1,5K OLED képernyővel érkezhet meg, 24 GB RAM-mal, belül pedig a Snapdragon 8 Gen 2 SoC hajtja majd. A készülékben egy 5000 mAh kapacitású akkut helyeztek el, amelynek a 100 százalékos feltöltése alig 17 percet fog igénybe venni.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram