2023.10.03.TomiSpark

Lényeges kiegészítők egy helyen – Borofone Multifunction Charging Data Cable set

Ha eleged van abból, hogy elhagyod az olyan fontos apróságokat, mint a SIM-tű, esetleg pont az a kábel vagy átalakító nincs nálad, amire éppen szükséged lenne, akkor mutatunk egy jó megoldást. Legutóbbi tesztünk során a Borofone multifunkciós eszközét próbáltuk ki, ami nem túl drága, viszont a laptopok és az okostelefonok terén egy sokat utazó ember számára legalább annyira hasznos lehet, mint egy jól felszerelt svájci bicska.

A Borofone termékei rengeteg helyen szembejönnek velünk az interneten, mivel egészen széles termékpalettával rendelkeznek az elektronikai cuccok tekintetében, miközben az áraik sem szálltak még el. Megfizethető eszközeiknek általában a minőségével sem szokott gond lenni és a csomagolás is ízlésesnek mondható.

Termékeik között vannak fülhallgatók, fejhallgatók, hangszórók, autós kiegészítők, de power bankok, töltőadapterek, átalakítók, és mindenféle kábel is megtalálható a kínálatukban. Ezeket itthon is elég sűrűn értékesítik és úgy tűnik, igény is van rá, a cuccok között viszont egy egészen érdekes apróságra is sikerült rábukkannunk, amit végül a Smartdiszkont biztosított a számunkra.

Ez a nem éppen rövid nevű, Borofone Multifunction Charging Data Cable Set volt, ami tulajdonképpen egy hasznos kis készlet, főként azoknak, akiknek napi szinten bármikor szükségük lehet egy plusz kábelre, átalakítóra vagy csak el kellene tárolni biztonságosan egy SD-kártyát, esetleg egy SIM-kártyát. Mondhatnánk persze, hogy ezek olyan dolgok, amelyek bárhol elférnek, de legyünk őszinték, éppen ezért könnyű elhagyni az ilyesmit, ráadásul nem is biztos, hogy pont az és akkor van nálunk, amire egy adott helyzetben szükségünk lenne.

Ennek egyik ékes példája a SIM-tű, ami a modern okostelefonoknál már szinte elengedhetetlen tartozék, mégis sokszor eltűnik vagy otthon van, mikor kellene. A Borofone terméke elvileg ezekre a gondokra kínálhat megoldást. Azoknak lesz hasznos igazán, akik sokat utaznak és bármikor szükségük lehet a felsorolt kiegészítőkre a különféle elektronikus eszközökhöz, mivel ez a tároló zsebben is kényelmesen elfér.

Alakját tekintve a termék leginkább egy túlméretezett pendrive-ra emlékezteti az embert, de így egyrészt tényleg könnyű, ráadásul pont kézre esik a használathoz. A nyitáshoz ugyanis a tetejét kell megnyomni, ekkor finoman előbújik a belső tároló, amit teljesen ki is húzhatunk a helyéről, később pedig visszahelyezve ugyanígy a felső részt kell benyomni a záráshoz.

A hosszúkás egységet egyébként bármelyik oldalával visszarakhatjuk, így az lesz felül, amelyik nekünk szimpatikus. Az eszközön egy kis ablakot is elhelyeztek, tehát a tároló felénk eső oldalán a belső tartalmat is látjuk, ezáltal bármikor meggyőződhetünk arról, hogy a számunkra fontos apróságok a helyükön vannak. Ez az átlátszó műanyag elem akár ki is vehető, ha zavarna valakit, de a biztonságos és kényelmes tárolás érdekében jobb a helyén hagyni.

A tapintása nagyon kellemes volt a terméknek, de ami az anyag minőségét illeti, talán gyárthatták volna kicsit masszívabbra is. Bár a használat során nem karcolódott, ami újabb plusz pontot jelent és a vékonyabb műanyag is valószínűleg a kisebb súlyt elérését szolgálta, azért nem érdemes túl agresszívan használni, ha hosszabb időre vásároljuk meg. Utóbbit viszont ajánljuk, ha tudunk rá vigyázni, mert 3890 forintért nem csak egy tárolót kapunk. Gyárilag benne van a Type-C – Type-C kábel, a Micro – Type-C, illetőleg egy Lightning – Type-C adapter, egy USB – Type-C adapter, valamint a SIM-tűt sem fejeltették ki belőle. Ezeken kívül konkrét helyet alakítottak ki benne a SIM, valamint az SD-kártyának is, ha ilyesmit kellene tárolnunk.

Használat során szerettük, hogy a benne lévő kiegészítők zöme nagyon finoman és könnyen kiszedhető, egyedül az adapterek eltávolításához kellett valamivel több erőt kifejteni, de körömmel simán kipattinthatók voltak. Ezek a tárolójukban egyáltalában nem mozogtak, még erősebb rázás után sem estek ki a helyükről, szóval ha rendeltetésszerűen mindent a helyére tettünk, onnan biztosan nem fogjuk elhagyni a kiegészítőket. A kábel és az adapterek is rendben működtek, de fontos megemlíteni, hogy a gyári értékek alapján ezeknek a maximális áramerőssége 3A, akár laptopokhoz, akár mobilokhoz vagy tabletekhez használjuk töltés és adatátvitel során.

Szót kell ejteni a benne lévő kábelről is, ami nem túl hosszú, de egy utazás során, laptop mellett használva elegendő lehet, más esetben viszont érdemes még egy hosszabb változatot elcsomagolni külön, ám ez már igény kérdése.

Ha szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, akkor kattints ide!

9
/10
Ár/érték
Összegzés

Ez a termék már csak akkor lehetett volna jobb, ha még több apróságot raknak bele, de egy átlagos felhasználásra tökéletes. Nem kell mindennek tárolót vásárolni, ha van egy praktikus eszköz, amelybe minden olyan kiegészítő belekerülhet, amire szükségünk lehet az otthonunktól távol. Csak ajánlani tudjuk azoknak, akik elég sokat utaznak és helyet spórolnának a csomagjaik között.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram