2022.08.20.TomiSpark

Újabb részlet derült ki a Netflix olcsó csomagjáról

A reklámokért cserébe megfizethetőbb csomaggal próbálja magához csalogatni az embereket a népszerű streaming szolgáltató, ám ezzel együtt könnyen lehet, hogy egy igen hasznos funkciót sem kapnak meg azok, akik az újdonságot választják majd.

Május elején derült ki, hogy egy olcsóbb előfizetéssel rukkolhat elő a Netflix, melynek lényege, hogy az eddigiektől eltérően hirdetéseket jeleníthetnek meg, ám ezért cserébe a felhasználóknak is kisebb összeget kellene kiadniuk.

Mivel a jelenlegi gazdasági helyzetben sokan nem engedhetnek meg maguknak az ismert szolgáltatáshoz hasonló luxust, így ez egy jó lépésnek tűnt, a pontosabb részletekről viszont tavasszal még nem esett szó. Nemrégiben a Techcrunch azonban egy elég érdekes hírt hozott le, melyben arról számolnak be, hogy az új előfizetési formában már nagy valószínűséggel nem kap szerepet az offline filmezés lehetősége.

Utóbbi főleg akkor tud nagyon hasznos lenni, ha épp utazik az ember, ám a portál értesülései szerint egy fejlesztő, Steve Moser olyan kódrészletre bukkant a Netflix iOS-re készült applikációjában, melyek alapján a kapcsolat nélküli megtekintés nem lesz része a legújabb csomagnak. A kódban egy szövegrészletet talált, ami erre utalt, ezek után pedig természetesen a vállalatot is kérdőre vonták.

Az esettel kapcsolatban a Netflix sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az információkat, mivel véleményük szerint még mindig csak a fejlesztési fázisban tartanak, így korai erről beszélni. Állításuk szerint egyelőre nem hoztak döntést az offline módról.

Ami már biztosra vehető, hogy az alacsony áron kínált csomagot 2023 elején tervezik bevezetni, a hirdetésekre pedig a Microsofttal kötöttek együttműködést.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram