2022.05.12.TomiSpark

Jönnek a reklámok a Netflixre

Bár korábban ellenezte a hirdetéseket a cég, anyagilag mégis kifizetődőbb számukra, amennyiben az olcsóbb előfizetéseknél megjelenítenek néhányat. Ez akár már idén bevezetésre kerülhet.

Könnyen előfordulhat, hogy még 2022-ben megjelennek a reklámok a népszerű streaming szolgáltatónál. A New York Times hírei szerint ennek oka, hogy a vállalat első negyedéves jelentése alapján a magas profit ellenére negatívra sikerült a mérleg a korábbiakhoz képest.

Erre reagálhatnak most úgy, hogy hamarosan egy olyan olcsóbb előfizetési opciót kínálnak fel jelenlegi, vagy meglévő ügyfeleinek, melyben alacsonyabb árért cserébe hirdetések jelennének meg a platformon.

A lap úgy tudja, valamikor ősz végén, vagy télen érkezhet az újdonság, ezzel egyszerre pedig olyan globális rendszer bevezetésére készülnek, mely megakadályozza, hogy a felhasználók megosszák a jelszavaikat.

A pletykák szerint akár 100 milliónál is többen nézhetik ingyenesen az exkluzív tartalmakat, melyet a vállalat értelemszerűen nem néz jó szemmel.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram