2022.06.30.TomiSpark

Egyszerű, de nagyszerű - DAC JH-031 Type-C to 3,5mm Jack Charge Adapter

Sokan vagyunk, akik imádnak okostelefonon játszani, problémák azonban itt is felléphetnek, főleg amikor játék közben vezetékeket szeretnénk csatlakoztatni az eszközünkhöz. Ez néha kényelmetlenségeket okoz, de van rá megoldás.

Már a 2000-es évek elején is sokan szerették elütni azzal az időt, hogy különböző játékokkal játszottak a telefonjukon keresztül, ám onnantól, hogy az Apple bemutatta az iPhone-t, és elindult az okostelefonok korszaka, úgy ez is megváltozott

Ma már számtalan lehetőség közül választhatunk, a mobilra gyárilag telepített játékok régen a múltba vesztek, egy erősebb készülékkel pedig nemcsak kikapcsolódásként tekinthetünk az általunk letölthető programokra, de akár profi szinten is űzhetjük ezt. Az talán egyértelmű, hogy aki az utóbbi táborba tartozik, annak nem árt, ha minden apróságra odafigyel, de előbbi esetében is jól jöhetnek a praktikus kiegészítők.

Legújabb teszttermékünk is egy ezek közül, melyet a Toktokok.hu küldött el részünkre. A DAC JH-031 névre hallgató eszköz elég egyszerű külsővel lett megáldva, és gyakorlatilag egy rövidke USB-C kábel, aminek a végéhez egy adaptert erősítettek, de épp ebben rejlik a lényeg.

A termék alapvetően egy elosztóként funkcionál, ami nagy segítség lehet akkor, ha éppen aktívan használjuk a telefonunkat, közben viszont tölteni is szeretnénk, és egy fülest is csatlakoztatnánk hozzá. A legtöbb esetben persze a kettő egyszerre is menne, de ez sokszor okoz kényelmetlenségeket, ilyenkor viszont nagyon is jól jöhetnek ezek az apró kütyük.

Teszttermékünk dizájnját nem tolták túl a tervezők, ugyanakkor volt egy apróság, ami minket is megvezetett. A JH-031-es alapvetően fehér színben kapható, és mi is ilyet kaptunk, ugyanakkor erősen meglepődtünk, amikor egy kék színben pompázó adaptert vettünk a kezünkbe. Mint kiderült, ez csak a védőfóliának köszönhető, amit olyan tökéletesen illesztettek rá, hogy akár festésnek is tűnhetett volna, ám közelebbről megvizsgálva már látszott, hogy miről van szó.

Az átalakító méreteit tekintve látszik, hogy igyekeztek minél kompaktabbra tervezni, mindössze 13 centis, tehát az ember tenyerében is könnyen elfér, csatlakoztatva pedig egyáltalában nem volt zavaró. Igaz kissé furán néz ki, hogy oldalt lóg az egység, de cserébe mindössze egyetlen kábel megy az eszközünkbe, ami igazából bármi lehet, ami USB Type-C-vel kompatibilis.

Ebből következően fontos megjegyezni, hogy bár a gyári fotók alapján ez a mobilok egyik leghasznosabb kiegészítője, igazából bármilyen más munkafolyamat során megkönnyítheti a dolgunkat, ami a kényelmi szempontokat illeti, főleg, hogy működésbe hozni sem volt nehéz. Csatlakoztatás után azonnal tette a dolgát, gyorstöltő esetében sem tapasztaltunk semmiféle lassulást, az általunk próbált fülhallgatók pedig ugyanolyan minőséget produkáltak, mint máskor.

Lévén, hogy nem kizárólag a telefonok esetében alkalmazható, ezért igyekeztünk minden olyan esetben tesztelni, amikor hasznát vehetik a felhasználók, ám többféle notebooknál, és táblagépnél is kiválóan funkcionált.

Ár: 3090 FT

Ár/Érték: 10/9

Megtetszett? Vásárold meg!
Webshop felkeresése
9
/10
Ár/érték
Összegzés

Ezúttal egy átalakító került hozzánk, ami pontos volt, gyors, és árát tekintve sem tűnt megfizethetetlennek. Ha valaki épp egy kisméretű terméket keres, ami megoldaná a problémáit, akkor ezt nyugodt szívvel tudjuk ajánlani.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram